Arama sonuçlarınız

1. E

600-650cc Touring Motosiklet Tavsiyesi (Artçılı seyahatler için)

Merhaba, * Tercihen 650cc ve altı * Ağırlığı 200kg 'yi geçmeyecek * Sele yüksekliği 800mm'yi geçmeyecek * Uzun turlar için konforlu ve geniş sürücü ve artçı selesi olan * Arka ve yan çanta takımı kullanılabilecek * 2012-2017 model motosiklet tavsiyeleriniz neler olur? (Chopper tarzı...
  2. E

2nci El Scooter

Hayatımda ilk kez ikinci el motosiklet ve ilk kez scooter alacağım. Marmaris'te yaşıyorum ve motosiklet tek aracım olacağı için ve artçılı kullanım yapacağım için bana uygun motosikletin maxi scooter olacağına karar verdim. Max 9 000 TL bütçem var. 6 ay sonra yurtdışına taşınacağım. Dolayısı...
  3. E

2nci El Scooter

Hayatımda ilk kez ikinci el motosiklet ve ilk kez scooter alacağım. Marmaris'te yaşıyorum ve motosiklet tek aracım olacağı için ve artçılı kullanım yapacağım için bana uygun motosikletin maxi scooter olacağına karar verdim. Max 9 000 TL bütçem var. 6 ay sonra yurtdışına taşınacağım. Dolayısı...
  4. E

Motosiklet Taşıma Römorku

Motosikletseverler için Motosiklet Taşıma Römorku yaptık. Yere sıfırlanıyor, tek kişi motosikletini römorka yükleyip indirebiliyor. Ön tekerden motosikleti kitliyor, tutuyor. Kayışlarla ekstra güvenlik sağlanıyor. Aynı römorkun uzaktan kumandalı hidrolik sistemli versiyonu üzerinde...
  5. E

Motosiklet Taşıma Römorku

Motosiklet taşıma römorku için siparişleri almaya başladık. Yere sıfırlanarak sürücüsünün motosikletini tek başına yükleyip indirebildiği römorkun dizaynını ve üretimini tamamladık. Videodaki 250kg ve altı motosikletleri taşımak için uygun olan römorkun fiyatı 2750 TL 'dir. 0533 644 85 40...
  6. E

600cc veya üzeri Sport Touring Tavsiyesi

Uzun tur amaçlı motosiklet arıyorum. Enduro'ların şekli şemali hoşuma gitmiyor. Ayrıca Turlarım asfaltta olacak. Bu yüzden Enduro istemiyorum. Chopper tarz motosikletlerde şimdilik ilgimi çekmiyor. Tasarım olarak spor görünümlü tur motosikletleri hoşuma gidiyor: Sport Touring Konforlu olması...
  7. E

Bridgestone BT45 vs Michelin Pilot Street vs Metzeler Lasertec vs Pirelli Sport Demon

Pulsar 200NS 'ime lastik alacağım. (Arka 130 70 17, Ön 100 80 17) Çok sıcak bir yerde (Marmaris) yaşıyorum. Motosikletimi genellikle günlük turlar (50-200km) için kullanacağım. Buranın yolları genellikle bol taşlı az asfaltlı.. Sıcaktan asfalt da eriyip gidince asfalt oranı azalıyor taş oranı...
  8. E

250cc yakışıklı, konforlu, ekonomik, performanslı motor tavsiyesi

Merhaba, Şuanda Derbi STX 150 motosikletim var. İlk motosikletim 10,000km yaptıktan sonra 250cc motosiklet istiyorum. Şehir içi ve 100km'lik şehir dışı turları yapıyorum. Çoğunlukla artçılı kullandığımdan dolayı kendi koforum haricinde artçı konforuna önem veriyorum. Yakışıklı olsun istiyorum...
  9. E

Derbi STX 150cc için lastik seçimi

Derbi STX 150cc motosikletimin lastiklerini değiştirmek istiyorum. Üzerinde gelenler Nylon malesef. Yaşadığım yer yazları çok sıcak, kışın ise bol yağışlı, asfalt kalitesi çok düşük, şehir içi parke taş (arnavut kaldırımı). Güvenliğe önem verdiğimden kaliteli lastikler almak istiyorum. Ayrıca...
  10. E

Başlangıç Motosikleti Tavsiyesi

Merhaba, Marmaris'te yaşıyorum. Scooter ve elektrikli scooter tecrübem var. Hep emanet, kiralık motosikletlerdi. Şimdi artık ilk motosikletimi almak istiyorum. 5000TL civarında bütçem var. Çoğunlukla eşimle beraber kullanacağız. Şehir içi kullanım ve gezi amaçlı 100-150km uzaklıktaki yerlere...

Yeni mesajlar