Arama sonuçlarınız

1. PAGEUP

Yamaha Virago 250 1 Depoyla ne kadar gider

Arkadaşlar 93 model canavar gibi bi viragom var uzun yola çıkmayı planlıyorum Öncelikle ekipman olarak yanıma ne almalıyım sizce ,,1 depoyla kaç km gidebilirim bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz. Tşk
  2. PAGEUP

SATILIK YAMAHA VİRAGO XV250 5600 tl.

2 Ay önce aldığım motorumu maddi sıkınıtıdan dolayı satıyorum,benden önceki sahibi arkadaşımdı güvendiğim ve bildiğim bir motordur. Bütün bakımları yapılmış olup mekanik yada makyaj olarak hiç bir sıkıntısı yoktur,93 model olup 58.000 KM kazası yoktur,ciğerinden ve yol tutuşundan aşırı memnunum...
  3. PAGEUP

TAKSİCİMİ SUÇLU YOKSA KURALLARA UYAN DRAGSTARMI !!!!

Geçenlerde e-5 harem istikametinde gördüm,45 li saçı sakalı beyazlamış ( belkide üyelerimizdendir:) bir amcam yamaha drag starıyla yol alıyodu,bende eşimle sol şeritten ağır ağır kasa kasa gidiyoruz,amcamın arkasına neptünlü :D bir taksici abim yanaştı,korna selektör kıyamet koparıyor,ben ilk...
  4. PAGEUP

Arkadaşlar virago motor arıyorum 250 yada 535 tavsiyeniz ve önerinizi bekliyorum.tşk

Başlangıç için virago xv535 yada 250 arıyorum boyum 1.81 kilo 85 sizce kötü dururmu,en sevdiğim modellerden birisi, gv250 hysung başlnagıçta iyi oda olabilir,bu yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var.Tşk.
  5. PAGEUP

merhaba

Motor sevdalılarına gönülden merhaba.

Yeni mesajlar