Arama sonuçlarınız

1. R

Motorlu araç yarışlarını takip edebileceğim bir site önerebilir misiniz

İçerisinde f1'den motoGp'ye her türlü yarış videoları/kanalları yada sadece motorsiklet içinde olur... Birde Türkçe yayın yapan varsa tadından yenmez!
  2. R

cbr 250 r ilk motor olur mu

Sevgili ağabeylerim ve kardeşlerim, aranıza yeni katıldım. Motor almayı düşünüyorum, ilk motor için cbf 150 almayı düşünüyordum, ancak cbr 250 r ın inceleme videolarına denk geldim, motor çok hızlı değilmiş sizce ilk motor olur mu? Ha illa onu alayım demiyorum tabi sadece diğer Ss'ler gibi hızlı...
  3. R

Direksiyon sınavını geçtim dosyayı ne kadar bekletebilirim?

Direksiyon sınavını geçtim fakat dosyayı ne kadar bekletebilirim hemen almak zorunda mıyım ehliyeti? Eğer ki dosya kaybolursa sil baştan mı yazılmam gerekli kursa? Son kullanma tarihi var mıdır bu dosyanın? :sunny::silent:
  4. R

Ehliyet kursundan verimli şekilde ders nasil alırım

Bende ehliyet kursuna yazıldım adam bana ekimde ara sinav koyacaklar buyuk ihtimalle sizi orda sinava alacağız dedi bayramdan sonra başlayacak kurs falan dedi kac saat calistiracaksiniz diye sordum sen kendini gelistirene kadar dediler kaydida yaptırdım dosya falan hersey tamam motor daha 1 kez...
  5. R

A2 ehliyet kaç cc motor sürer?

ehliyet kursuna kaydoldum a2 ehliyet kaç cc motor sürüyor yeni yasaya göre?
  6. R

A ve A2 ehliyet arasında ne fark var?

Biri açıklayabilir mi ehliyet kursuna yazılacağım ona göre. Birde B sınıfı ehliyetim var nasıl olacak?
  7. R

Honda cb e - Mondial Vulture hangisini almalıyım -Ayrıca yeni motor yaptırmak nedir

Daha önce başka bir konu açmıştım 4000 tl limit ile alabilip 2 kişi gezebileceğim bir motor arıyordum. Vardığım çıkarımlara göre vulture hiç değilse motor olarak daha güçlü ve daha iyi çekişli bir makina. Ancak hondanın cb-e 125 modeli sizce 2 kişiyi çeker mi uzun yolda? Başka bir sorum ise şu...
  8. R

Rektefiye nedir ve ne kadara mal olur?

Merhaba sevgili motorseverler, mondial mr vulture alsam 20.000 km de rektefiyeye soksam motoru tekrar sıfır gibi olur mu? ve 150 cc bir motor için ne kadar rektefiye masrafı çıkar sizce?
  9. R

Mondial 150 MR Vulture Hakkında yardımcı olabilir misiniz, kullanan arkadaşlar

2 kişi uzun seyahatlere çıkmak için 4000 tl limitle bir motor arıyorum araştırmalarım sonucu vulture mr 150 ye kanım kaynadı biraz ama sizlerinde bir fikrini almak istedim tekrar. 1-2 kişi uzun yola çıkmayı planlıyorum bu motorla. Bazende şehir içi turistik geziler 2 kişi rampada çekişi nasıl...
  10. R

4000 TL Bütçe ile 2 kişilik seyahat motoru önerileriniz

Başlıca aklımda olan modeller: Mondial Vulture 150 MR - Kanuni seyhan 150 - Kanuni gv 170 - Mondial KT 150 Öncelikle merhaba, takma adımdanda belli olacagı gibi trabzonluyum çevre illere ve trabzonun içerisindeki bölgelere 2 kişi seyahat yapmak istiyorum. Dağ tepe demeden çekecek, sürüşte...

Yeni mesajlar