Arama sonuçlarınız

1. X

400-450lik naked tarzı motor önerisi

oncelikle herkese merhaba a2 ehliyetimi aldım ve motorumu yukseltmek istiyorum duke390 ve nk450 arasinda kaldim çin malı olmasından dolayı nkdan biraz korkuyorum ama bu ikisi disinda alabilecegim baska naked var mi ya da nk mi duke mi alsam bilemedim yardimci olur musunuz lutfen
  2. X

Ankara da çin grubu için usta lazım

öncelikle herkese merhabalar motorum drift l motorun tesisatinda oksitlenme meydana gelmiş bu gerçi tamamen benim salakligim yuzunden camurlugu cikardim iste geri takmayi unuttuk neyse konumuz o degil motorum hic calismiyordu ekranı gitmisti marş almıyodu vurdurunca falan da ragıp tüzün...
  3. X

2. el Mt25 alınır mı

öncelikle merhabalar 200-225 lira civarında param var mt25 düşünüyorum 2016-2018 kasa olur büyük ihtimalle sizce alınır mı mt bu fiyata veya mt dışında başka bir tercihiniz var mı teşekkürler şimdiden
  4. X

2025 Model Drift L Sıfır Alınır Mı

Abilerim Ablalarım öncelikle merhabalar 17 yaşındayım 6 aya 18 olacağım sıfır drift l alsam 75bin liraya 2025 model sizce mantıklı olur mu satarken elimden çıkartabilir miyim Motoru satabilirsem 18e gelince cc yükseltmeyi düşünüyorum bütçem kısıtlı yardımcı olur musunuz Teşekkürler

Yeni mesajlar