Arama sonuçlarınız

1. E

Scooter tavsiye

S.a beyler 30.000 35.000 tl arasında hangi scooter tavsiye edersiniz
  2. E

2016 TRAFİK TESCİL

beyler a1 ehlıyeti alacagım kurs fiyatı hariç trafik tesciline kaç tl ödeyeceğim plaka fiyatları felan herşey toplam kaç tl ödeyecem emniyete. trafiğe çıkabilmek için
  3. E

2016 trafik tescil

beyler a1 ehlıyeti alacagım kurs fiyatı hariç trafik tesciline ödeyeceğim plaka fiyatları felan herşey toplam kaç tl ödeyecem emniyete trafiğe çıkabilmek için
  4. E

cub uzun yol

merhaba beyler 97 cc lik motorla 2 kişi 700 800 km arasında uzun yol yapabilrmym sorun cıkartırmı tabi yüklerde olacak eşyalarımız
  5. E

abart egsoz

S.a beyler CUB tarzı motora abartı egsoz koydugumuz zaman yakıt tüketimi artarmı? bu arada önerebileceğiniz sağlam ses cıkartkan ortalıgı inleten aç/kapa özelliğine sahip olan egsoz varmı?
  6. E

tay 100 L

S.A BEYLER LİFAN TAY100L KULLANICISI VARSA ARAMIZDA NASIL BİR MOTOR ANLATABİLİRMİ? :) HAYIRLI BYARAMLARRR.....
  7. E

RMZ CUP

S.A BEYLER RAMZEY 100 CUP NASIL BİR MOTOR TAVSİYE EDERMİSİNİZ
  8. E

mondial 100sfs sport vs wıng

s.a beyler MONDIAL 100SFS SPORT - WİNG GO HANGİSİNİN HIZI DAHA İYİ Bİ TÜRLÜ ÇÖZEMEDİM BİDE YAKIT TÜKETİMLERİNİ SÖYLERSENİZ İYİ OLUR :)
  9. E

50cc MOTOR

Selamunalüyküm arkadaşlar 50cc bir motorla 2 kişi+dolu topcase ile kaç km yol gezilir? (yokus asagı-yukarı,köy yolu,anayol) motora eziyet vermeden motoru yakmadan?
  10. E

100 cc scooter tavsiye

S.a beyler -100 cc yi geçmeyecek -0 km -fiyat 4.550 tl yi geçmeyecek -olabildiğince az yakan SCOOTER arıyorum bildiginiz bu özelliklerde scooter varmı ?
  11. E

honda cub

S.A BEYLER BEN(55)+YOLCU(60)+TOPCASE(6)=TOPLAM 111 KG etmektedir HONDANIN 97 CC LİK CUB U İLE ANAYOLDA TAPA GAZ EN FAZLA KAÇ KM H GİDER ?
  12. E

cub yan çanta

s.a beyler cub modelleri için yan çanta mevcutmu ?
  13. E

CUB 100/?lt

http://www.yakittuketimi.net/honda-wing-go/ merhaba beyler bu winggo kullanıcıları kimisi tam gaz sert kullanımla 2.8 lt kimiside umdugumdan fazla 4.5 lt yakıyor diyor bunların hangi birine inanayım aranızda winggo kullanıcısı olan varmı?
  14. E

Crypton vs winggo

S.a beyler bu crypton ile winggo arasında kaldım tanıdıklarıma sordugumda yamahanın üzerine motor yok diyor kimiside honda daha iyi diyorlar hangisini alayım?
  15. E

Winggo lastiği ile köy yolu

Merhaba beyler sorumu sormadan önce adam gibi cevap verecekler olan yazsın. Motordan anlamadıgım için ögrenmeye geldim buraya dalga geçilecek birşey yok! yalaklaşmayada gerek yok!!!!!!! beyler wing go nun kendi orjinal lastiği ile rampa yukarı taşlı yollarda, köy yollarında, cok taşlı...
  16. E

Wing go uzun yolculuk

merhaba arkadaşlar wing go ile SAMSUN-ÜNYE-ORDU- gezmesi yapsam 2 kişi TOPCASE dahil 80-90 KM/h ile herhangi bir sıkıntı çıkartırmı yolda? ısınma istop vb. ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:02 ---------- ?????????????????
  17. E

Honda Wing go

Merhaba beyler wing go 'nun 3,7 lt deposuyla tam depo 2 kişi ve ekstradan yüklü arka sepetle kaç km menzil yapabilirim 80-100 km/h arası
  18. E

DİSK FREN

Beyler bu cb 125 e nin ön freni kampana frenmiş ona disk fren takılabiliyormu?
  19. E

A1 EHLİYET YAŞI

Merhaba arkadaşlar 17.06.2000 dogumluyum bu ayın 17 sinde 16 yaşıma girecem 16 yaş alıyorlarmı a1 ehliyet kursuna?
  20. E

HONDA CB 125 ACE

Merhaba arkadaşlar ben honda cb 125 ace almayı düşünüyorum eksilerinin cok oldugunun farkındayım özellikle devir saati ve yakıt depo göstergesi yok onları aparatları varmı? veya yine az yakan yarı otomatik veya tam otomatik tavsiye edebileceğiniz 125cc yi geçmeyen motor varmı ? bütçe en fazla 7.000

Yeni mesajlar