Arama sonuçlarınız

1. Ayrton_SENNA

Forma marka bot nasıldır?

Merhaba, Forma marka motosiklet botu hakkında bilgisi olan veya kullanan varsa yorum yapabilirmi? İtalyan yapımıymış ve daha önce diadora olarak satılıyormuş. YDS yerine bu tercih edilebilirmi? http://www.motomaxonlineshop.com/forma-poker-bot-pmu3292
  2. Ayrton_SENNA

2. el alımda masraflar

Merhaba arkadaşlar, 2. El motor alıken, notere ve emniyete ne kadar masraf ödüyoruz? Plakayı değiştirmediğimizi varsayalım. Teşekkürler.
  3. Ayrton_SENNA

KTM Duke 390 Başlangıç için uygun mu?

Merhaba arkadaşlar, Bilindik bir kurumdan eğitim alıyorum, ay sonunda da ehliyeti alacağım bir aksilik olmazsa. Normalde duke 200 abs düşünüyordum fakat bulunduğum şehirde hiçbir yerde yok. Otobüsle falan da getirtmek içime sinmiyor. 200 yerine 390 rahat bulabiliyorum. Ne dersiniz 390 dan...
  4. Ayrton_SENNA

Ankara'da Ehliyet Kursu

Merhaba arkadaşlar, Ankara'da ümitköy çayyolu yakınlarında, veya ulaşımı kolay başka yerde olabilir, ehliyet kursu arıyorum. Pratik eğitim vermesini istiyorum çünkü 1-2 scooter kullanımı dışında hiç tecrübem yok. Teşekkürler.
  5. Ayrton_SENNA

Merhaba

Merhaba arkadaşlar, Ankara'dan aranıza katıldım. Adım Serkan. Henüz motorum yok, ehliyeti yeni alacağım. Herkese güvenli sürüşler diliyorum.