Arama sonuçlarınız

1. S

fz 6 fazer

bir kaç gün önce 2005 model fz 6 fazer motosiklet satın aldım aracım 10000 km de 1. vitesten 2 ye geçerken sarsıntısız ve sessiz vites atamamaktayım daha önceki motorum 2004 gs 500 dü böyle değildi kullananlardan bilgi lütfen
  2. S

süper zongshen kros 200

motorum garajda muhafaza edilmekte ve ikinci motor olduğundan kullanılmamaktadır üzerinde performans egzos, performans hava filtresi, o-ringli zincir, shadd marka çanta bulunmakta ve sadece bunların değeri 500 ytlden fazladır yenisinden iyi motorum pazarlıksız 1950,00 ytl noter satışı şartıyla...
  3. S

sticker konusunda yardım

gs 500 motorum yarın boyanacak ancak stickerlarının yapıştırılması konusunda endişelerim var bunlar orijinal stickerler cam filmlerindeki gibi su sıkıp mı direk yüzeyemi ya yamuk olursa
  4. S

gs 500 lastik seçimi

gs 500 standart lastik ebadından geniş takılabilirmi hangi lastik lütfen yardım
  5. S

5750 ye kadar er 5 arıyorum

kmsi az kazasız vuruksuz çiziksiz orijinal net bir motorunuz varsa lütfen mesaj atın tekirdağ çevresi istanbuldan olur özellikle siyah
  6. S

satılık zongshen 200 gya

MARKA ZONGSHEN 200 GY-A MODEL 2006 KM 3600 RENK KIRMIZI FİYAT 2400 AÇIKLAMA ŞU AN FOTOĞRAF KOYAMADIM YENİSİNDEN FARKSIZ ARAZİDE KULLANILMADI KAPALI GARAJDA MUHAFAZA EDİLDİ O-RİNGLİ ZİNCİR, DİREKT HAVA FİLTRESİ SHADD ÇANTASI İLE PAZARLIKSIZ FİYAT NOTER SATIŞI İLE VERİLİR ER-5 GS 500 KLE 500 İLE...
  7. S

Hyundai cityzen [u]

çok severek kullandığım motorum hyundai cityzen büyük motor alacağımdan 1000 ytl ye satılıktır.9000 km garaj motoru arka lastik yeni kazasız sorunsuz orijinal kore malı yenisi halen 2500 ytl dir. ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan...
  8. S

performans egzost

hyundai cityzen 125 cc scootera performans egzos takmak istiyorum bilgi ve internet adresi varsa sevinirim.