Arama sonuçlarınız

1. B

Hava filtresi kutusu

Arkadaşlar selam. Mekanik olarak fazla anlamadığım için sizlere danışmak istedim. Hava filtresini değiştirirken ,hava filtresinin kutusunu söküp hava filtresini sökmeden motoru çalıştırdım ve sesi o kadar tatlı tok çıktı ki resmen aşık oldum. İllahaki yerine getirdiği bir görev vardır o kutunun...
  2. B

Jant temizliği

Arkadaşlar lastiğib balansında kullanılan parçaların yapışkanları hep jantda kaldı. Temizleyemedim. Tavsiyeniz var mıdır?
  3. B

Benelli 249s ? CF Moto 400nk?

Arkadaşlar arasında çok kaldık. Benelli sıfır. Cf moto 5.000 km civarında var aynı fiyatlara. Benellide çok güzel ses var ama nk400 kadar gitmiyor. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Kronik olarak nk400lerin yeni modellerine birşey yok diyorlar. Benellide fazla sorun yaşayan duymadık...
  4. B

Motorun kendi kendisine gaz vermesi

Honda cb125r motorum ilk çalıştığında soğuk iken sadece kalkışlarda 4bin civarı devirde takılıyor, takılmazsa isede devir çok yavaş düşüyor. Vitesi boşa aldığım zaman ise devir normal devrine hızlıca düşüyor.Bu olay motor sıcakken olmuyor. Servise götürmeden kendim...
  5. B

Honda cb125r arıza

Merhabalar. Henüz 11.000km deki motorum soğukken çok rahat çalışıyor fakat motoru kaldırırken gaz 4bin devirde takılı kalıyor.Motor sıcakken ise motoru kapatıp tekrar açmak istediğimde motor zor çalışıyor. Sorunlar ne olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yeni mesajlar