Arama sonuçlarınız

1. T

Vites

Arkadaslar vites 1 deyken arada bosa dusuyor 2 de falan boyle bi sikinti yok sizce sorun ne olabilir?
  2. T

Motor alma arifesinde

Arkadaslar ilk motoru alcam ins ya sifir motoran crazy 125 alcam yada ikinci el derbi etx . ilk motorum olcagindan fazla guclu bise olmasini istemiyorum motoran crazy kucuk olmasiyla daha rahat kullanirim ,ogrenmem daha kolay olur diye dusunuyorum ama 180 boy 82 kg biraz siritabilirim yarin...
  3. T

Baslangic motoru

Arkadaslar hayirli forumlar ilk motorumu alcam baslangic icin yormayan ama atik olan bi motorla baslamak istiyorum fazla butcem yok bu motorlardan hangisino onerirsiniz Bajaj discovery125 st Hero thriller Rks 150s Kuba cr1. Tvs apache rtr150 Buyuk ihtimal ikinci el alcam bi yardim edin...
  4. T

Ilk motorum

Arkadaslar ins ilk motorumu alcam baslangic icin ideal bi motor ariyorum suan 3 marka var aklimda cok kararsiz kaldim sizce hangisi? Kuba superlight200 Pulsar150ns Cbr125r 6-7binlira ya kadar cikabilirim cbr belki ikinci el alabilirim ama pulsari sifir alabiliyorum galiba sizce hangisi olmali...
  5. T

KUBA Nirvana 150

Arkadaslar bu motorun ıkıncı elını 3300e buldum 3000 e alırım sehır ıcınde kullanım ıcın sızce nasıldır http://www.kubamotor.com/new5/product/scooter/nirvana-150.html