Arama sonuçlarınız

1. H

R7 bana uygun mu?

Merhabalar bundan bir kaç ay önce 450SR ile racing motora başladım ama motor bir kaç sıkıntı açtı ve artık soğudum. Şu an başımı ağrıtmayacak, sesi tok ve gümbürtülü, keyifli viraj yapabileceğim, güzel ve heybetli görünen, tünel ve arkadan rüzgar vs. bulduğumda da 240 civarını görecek bir motor...
  2. H

Cfmoto 450SR katalizör iptali konusu

Merhabalar 1 ay önce 16 binde 450SR aldım. Önceki sahibi açık susturucu ile kullanıyormuş ama satarken orjinal susturucuyu takıp verdi. Sorun şu ki headers ya sonradan takılma ya da orjinal borunun katalizör kısımlarından kesilmiş ve kalınlaştırılmış o bölüm. Yani kısaca egzoz borusu boğazdan...
  3. H

250-350 bin bütçeye motosiklet önerisi

Merhabalar halihazırda Dominar 250 kullanıyorum ve motorumu yükseltmek istiyorum. Bütçem 250-350 arasında kullanım senaryom her gün şehiriçi 10km yol, haftasonları gazlama, arada apaçilik😀 ve ayda bir kez artçıyla 250km yol. Motorun sesi ve ruhu önemli benim için gidişi de iyi olsun güven versin...
  4. H

2014 Model MT-07 alınır mı?

300'e 2014 model abssiz MT-07 alacağım. Motorun geçmişini vs. biliyorum bakımları her şeyi tam kullanıcıları da bilinçli insanlardı. Motor mekanik ve kozmetik olarak gayet iyi. Alsam satarken sorun yaşar mıyım acaba zararına satmak zorunda kalır mıyım veya satması uğraştırır mı? Abssiz ve 2014...
  5. H

Dominar 250 tekleme sorunu.

Merhabalar 20bin kilometrede dominar 250 alacağım. Motor soğukken tekliyormuş ve 8 bin 9 bin devir civarında tekleme yapıyormuş. Sorun ne olabilir? Yaşayan Dominar kullanıcıları bilgilendirirse sevinirim.

Yeni mesajlar