Arama sonuçlarınız

1. B

izmirde motosikletçi yüzüğü satan yer var mı?

böyle güzel kurukafalı linkteki gibi kaliteli gözüken yüzük satıcısı var mı izmirde? bu siteden almak istemiyorum pek gözümle görmeden denemeden alma taraftarı değilim pek o yüzden soruyorum. http://www.bikerringshop.com/servlet/the-Skull-Rings/Categories
  2. B

Bell Rogue

merhaba arkadaşlar. şuan arai rebel kullanıyorum. chopper motorun üstünde her ne kadar da abes kaçsa da güvenlik önceliğim olduğunu için full face kullandım şuana kadar fakat yazın gelmesiyle sıcak kaskın içinde kendini hissettirmeye başladı. havalandırması falan güzel kaskın fakat bu sıcakta...
  3. B

Harley-Davidson Iron883

Çarşamba günü 2. motorumu aldım forumdakiler taşlayabilirler çünkü 125 cc scooter dan 883 cc ye geçtim daha 13 km sürdüm fakat hiç yabancılık çekmiyorum yaşım genç eğitim de almıştım. yaşımdan daha olgun olduğumu düşünüyorum ki ailem bana bu motoru aldı. daha ceket alamadım yazlık ceket...
  4. B

yarın motor hayatıma geri dönüyorum

herkese merhaba 8 ay ardından 2. motosikletimi almıs bulunuyorum yarın motoru teslim alicam heyecanı simdiden basladi hayalimdeki motora kavusmus olucam yarın aksam fotograflarını da paylasırım hatırlatmak ıstedıgınız bır sey var mı 2 hafta once motor sürdüm onun dısında 8 ay boyunca surmedım...
  5. B

Ehliyetin arka yüzüyle ilgili

herkese merhaba tekrardan benim aklımı kurcalayan bi soru vardı ehliyetimin arka yüzündeki cilt no ları farklı sizin de öyle mi yoksa bi yanlışlık mı olmuş ?
  6. B

Bugün harley davidson sürdüm

izmire harley davidson ın tırı geleceğini gördüğümde test sürüşüne hemen yazılmıştım. randevuyu bugüne vermişlerdi 1200 custom modelini kullandım ki şuan sürdüğüm motor 125 cc scooter. ilk defa büyük bi motosiklet sürdüm ama hiç yabancılık çekmedim 600 cc vız gelir gibi geldi bi an :cherry:
  7. B

Merhaba Arkadaşlar

foruma üye olduğumda unutmuşum geç olsun güç olmasın dedim adım burak 17 yaşındayım mart ayında ehliyetimi aldım ama 2013 yazında ehliyetsiz mondial znu 125 kullandım 1200 km ye getirdim ve yazlıkta bırakmak zorunda kaldık çünkü babam şehir trafiğine çıkmamı istemedi bu arada izmirde yaşıyorum...

Yeni mesajlar