Arama sonuçlarınız

1. B

Satilik REVIT STELLAR 56 BEDEN Deri Mont

Deri montumi esengul honda dan aldim motosikletim calindiktan sonra bosa cikti. Su gecirmez 4 mevsim. Kis icin ic yelegi bulummakta. Cirtlarinda ve fermuarunda hicbir sikinti bulunmamakta olup 1 sene daha garantisi bulunmaktadir. tek eksigi sirt korumasi yok onun disinda omuz ve dirsek korumasi...
  2. B

Shoei NXR Permutation M Beden "SIFIRI 600 EURO"

Herkese Merhaba, Kaskımı motorum çalındığı ve bu işten artık soğudum için satıyorum, kesinlikle takas olmayacaktır. Kılıfı, buhu önleyicisi, temizleme losyonu, yedek pedleri, garanti belgesi ıvırı zıvırı mevcut. Kaskı hepitopu 1,5 ay kullandım toplasanız 10 kere kafama takmamışımdır. Sürekli...
  3. B

Shoei NXR Permutation M Beden

Arkadaşlar merhaba. 10 gün önce honda esengülden gerçekten severek aldığım kaskımı toplasanız 10 defa kullanmamışımdır. Kaskı taktıktan 10 dk sonra kafamda inanılmaz bi ağrı vermeye başladı ( bu zamana kadar uzun bir yere gitmemiştim ) velasıl kask kafama ufak geliyor :salut: Şimdi kaskı...
  4. B

Plakalık Nereden Bulabilirim ??

Evet arkadaşlar problemim esasında çok basit.. Fakat istanbul avrupa yakasında bakırköyde ikamet ediyorum. İnternete baktım bu plakalık yapanlar ya şişlide ya da karşı tarafta.. Şöyle de bir sıkıntım var motorum yeni ve plakası yok (tu) Yeni çıktı sonunda bakırköyden rahatlıkla çıkabiliyorum...
  5. B

Arkadaşlar konu benim için önemli.. ** Yardım **

Herkese merhaba, Zorlu 1 ayın ardından sonunda paramı biriktirebildim. Malumunuz para kolay kazanılmıyor ve anneciğim sağolsun bana koltuk çıktı be Honda CBR 250 R almaya karar verdim.. 0 km alıcam fakat istediğim motor rengi sadece 1 dükkanda var orası da Beylikdüzü'ndeki Honda Marmara...
  6. B

Gel Arkadaş Kazıklanma.. Ne ? Nedir ? Öğren.. - 2. El Rehberi -

Beyler bayanlar, piyasada malumunuz eşeği mora boyayıp satmayı kendilerine meslek edinmiş dükkanlar bayiler ve şahıslar var.. Çok uzatmadan detaylı bir biçimde arkadaşımız 2. el motosiklet alırken öncelikli olarak nelere dikkat etmemiz gerektiğini bizlere bizim de çok rahat anlayacağımız bir...
  7. B

Herkese Tekrardan Selam..

Evet beyler bayanlar rüzgar sevdalısı kardeşlerim.. Ben bu sitenin çoook çok eski üyelerinden biriydim.. O zamanlarda her hafta cuma akşamı bakırköy opette toplanırdık daha sonrasında keyfimiz ne isterse oraya gider gece yarısı rüzgarın ve muhabbetin vermiş olduğu yorgunlukla eve gidip yatan bir...
  8. B

Eski Karabatak..BurK.O.

Savaş XXL dönemlerinden ve eski bakırköy opet artçılarından Burak ben... Eskiler bilir her cuma bakırköy opette toplanıp gezilere ve sucuk ekmek toplantılarına çıkardık.. hala daha opette toplanan arkadaşlar varsa ve mesaj atarlarsa sevinirim.. Dip Not.. Honda CBR 125 R Kullanan ve motorun ilk...