Arama sonuçlarınız

1. ozgranl

300-350 TL Arası En Güvenilir Kask (Yardımlarınızı Bekliyorum)

Öncelikle herkese merhabalar, Açılmış olan konuları okudum, fakat tam olarak kafamda ki soru işaretlerine cevap bulamadım o nedenle bu konuyu açma gereği duydum eğer dikkatsizliğimden gözden kaçırdığım konular var ise şimdiden özür dilerim. İki senedir Box Bx1 marka/model kaska sahibim...
  2. ozgranl

FUJİFİLM S2950 Yarı Profesyonel Fotoğraf Makinesi

Herkese merhabalar, Bir hevesle alıp bir köşede bekleyen fotoğraf makinemi aksiyon kamera alabilmek adına satışa çıkardım. Malum siteye ilanını koyacağım eğer sizlerden almak isteyen ya da aksiyon kamera ile takas etmek isteyen olursa özelden ulaşabilir. * Ek olarak birde babamın hediye...
  3. ozgranl

Bir Küçük Kocaeli Gezisi..

Öncelikle herkese merhabalar, Hem güneşli havanın tadını çıkarmak hemde okullar açılmadan yeni yerler görmek amaçlı kısa mesafeli de olsa keyifli bir gezinti yapmak istedim. Kısa mesafeli bir gezi istediğimden dolayı ya Bursa tarafına gidecektim ya da Kocaeli ve düşüne düşüne Kocaeli tarafına...
  4. ozgranl

Topcase Önerisi

Merhabalar,motosikletim için topcase almayı düşünüyorum siparişi bir kaç gün içerisinde geçeceğim. Sipariş vermeden önce fikirlerinizi almak istedim. Topcase'in kolay çıkarılıp takılabilmesi benim için önemlidir ve maksimum bütçem 150 TL'dir ebat fark etmez kaliteli olsun pişman etmesin...
  5. ozgranl

2012 Rks Jaguar

Merhaba, 2012 model Rks Jaguar 100 marka motosikletimi satıyorum.. Motor 8000 km'dedir. İlgilenen arkadaşlar için link : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-rks-temiz-rks-jaguar-100-cub-136463729/detay
  6. ozgranl

Commuter Önerisi..

Merhabalar, Üniversite öğrenciyim ve bir cub sahibiyim. Mümkün ise mart ayında daha konforlu ve görünüş itibari ile daha iyi bir motor sahibi olmak istiyorum ve bunun için para biriktirmem gerekli konuyu şimdiden açma nedenim budur. Boyum 1.87 ve kilom 90,artçım ise 48 kilo ve motoru çoğunlukla...
  7. ozgranl

100cc Cub Yağ ve Buji Önerisi

Merhabalar,forumu ne zamandır takip ediyorum fakat yeni üye oldum 20 yaşında üniversite öğrencisiyim .. Sizlere bir kaç sorum olacaktı. 100cc Rks Jaguar motorun 2. sahibiyim ve motorum 6700 km'de. Motor yağını ve bujiyi değiştirmek istiyorum önerileriniz nelerdir. Ayrıca arka tekeri benden...

Yeni mesajlar