Arama sonuçlarınız

1. J

Tavsiye, başlangıç için motosiklet...

Arkadaşlar merhaba, forumda sürekli açılan bi konu ancak herkes için özel durumlar olduğundan... Anlarsınız işte :cherry: 120 bin civarı bi bütçem var, motosiklet için. Ekipman şu bu derken en fazla 150ye çıkabilirim. Ehliyetim, kısmetse kasımda elimde olacak. Yaşım 36, araba kullandığımdan...
  2. J

Kursa başladım :)

Arkadaşlar merhaba! bugün kursa başladım ve özel ders aldım. 2 saat kadar motosiklet kullandım çok mutluyum :) Açtığım önceki konuda fikir veren, yorum yapan herkese teşekkür ederim. Tatil bitti ve köy-yayla-deniz sezonu kapandı. O yüzden bu zamana kadar beklemek durumunda kaldım. Bugünlük...
  3. J

2023 Ehliyet Kursu, Aldığım Teklifler

Arkadaşlar merhaba, motosiklet ehliyeti almaya karar verdim. Yaş 36, B sınıfı ehliyetim var zaten. Adanada yaşıyorum. Bugün 4-5 yerden fiyat aldım, sizinle paylaşayım ve yorumlarınızı almak istedim. Kurs isimlerini vermiyorum, reklam falan olmasın diye. A2 değil, A sınıfı kursları araştırdım...
  4. J

eşinizi nasıl ikna ediyorsunuz??

Arkadaşlar merhaba, foruma uzuuun bi süre önce üye olmuştum ama motosiklet almaktan vazgeçtiğim için pek bakmamıştım. Şu an tekrar karar verdim, gençlik hayali ve orta yaş bunalımı :) Başlıktan anlaşılacağı gibi evliyim ve eşim motosiklete karşı. :( Fikir, görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
  5. J

Uzun yok ve benzin durumu

Selam arkadaşlar, ben bir şey merak etmek istiyorum müsadenizle. Konumuz şu: Uzun bir yola çıktık ve 300 km kadar ilerlememiz gerekiyor otobanda... Benzin bitecek hâliyle. Bu gibi durumlar için neler yapıyorsunuz?
  6. J

Başlangıç tavsiyeleriniz

Selam arkadaşlar, abilerim, aplalarım. Motosikletimi yenilemeyi düşünüyorum, tavsiyeleriniz için geldim. Öğretmenim, evden işe ya da öğrencilerin evine, markete-pazara gitmek için kullandığım bi salcano NOVAm var. Tekrar üniversite kazandım, bu(27) yaşımdan sonra... Gezmeyi seven biriyim...
  7. J

Selam, ben Can, bağımlıyım.

Selam arkadaşlar, ben Can. Kayserideyim ama Adanalıyım, genelde Demirspor formasıyla gezerim, uyurum, kahvaltı yaparım, yemek yerim, ders çalışırım, bazen ders bile anlatırım. Öğretmenim, dershane öğretmeni, fizikçiyim. Tekrar üniversite kazandım bu sefer elektronik mühendisi olacağım kısmetse...

Yeni mesajlar