Arama sonuçlarınız

1. F

Karterin gömlek deliğindeki hasar hk.

Herkese iyi geceler,iyi forumlar.125 mh driftimin 150cc silindir taktıktan ilk 500 km sonra dün de 1000 km yağını değiştirdim.Bugün normal sakin kullanımdayken eksantrik zincir sesine benzer bir ses türedi.Biraz sürdükten sonra motor stop etti ve marş basmadı ite ite eve geldim.Üst kapağı...
  2. F

125 MH Drift'te bu ses nereden gelir?

Öncelikle selamlar; 37.xxx km'de tamir için 125 Mh drift aldım.İlk olarak hemen yağını değiştirdim.Motorun gaz yemesinde yokuşlarda çekişinde hiç bir sorunu yok.Zincir çok gevşek teker çok geride ve gergi vidaları çok sıkılmış ve bunun yanında motor boşta ya da hareket halinde olsun vuruntulu...
  3. F

Sıfır km düşük modelli motosiklet almak

Selamunaleyküm arkadaşlar.Bundan önceki konum 2.el motosiklet alımı hakkında yardım istemiştim.il dışından 2.el motorsiklet almak bana daha çok zararlı geliyor yol masrafları yemek falan neyse...Bu yüzden sıfır km Mondial 175 Masti X almak istiyorum.Sorum ise şu;motosiklet sıfır ama 2015-2016...
  4. F

Motor alacağım yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar?

Selamunaleyküm arkadaşlar.Foruma yeni kayıt oldum bazı hatalarım varsa affola.2-3 ay bir işyerinde çalışıp para kazanıp 2.500-3000tl arası 2.el KUBA ÇİTA 150R almayı düşünüyorum.Bir tane buldum.Motoru almaya karar verdim.Kafama takılan sorun şu;Bu motorlarda 100cc,125cc,150cc olduklarını nasıl...
  5. F

Selamlar :)

Cümleten selamunaleyküm arkadaşlar.19 yaşımdayım aranıza yeni katıldım.Kastamonuda yaşıyorum.Öğrenciyim.Daha motorum yok çalışmaya başlayınca bir motor alacağım.

Yeni mesajlar