Arama sonuçlarınız

1. PysLre

Kaska Reklektif bant uygulaması

Arkadaşlar elimde reklektif bant vardı değerlendirmek amacı ile birşeyler yapmaya karar verdim. Motosikletim ve kaskım siyah olması dolayısıyla biraz farkındalık-farklı bir tarz yaratmak için işe koyuldum. Biraz acemice oldu ama ben beğendim. Bir kaç düzenleme daha yapıcam tekrardan. Buyrun...
  2. PysLre

Motosikletçiyiz ama yolumuz çok.

Forumda gördüğüm kadarıyla Herkes Motogp Şampiyonu (Herkes dedim ama genelleme olarak düşünmeyin). Daha 125cc ye binmemiş yada 3.000 km yapıp artık 600cc-1000cc ye başlama kafasında olanlara şaşıyorum.(250cc Nerede ?) -Ben 125 cc kullandım onu sürdüysem bunu hayli hayli sürerim diyenler. -Ki ben...
  3. PysLre

Çok kararsızım motosiklet konusunda yardım

Merhabalar forumdaşlar. 125 cc (40 bin km) motosiklet'ten sonra 250 cc'ye geçiş yapma zamanı geldi, geldi ama ne alıcam çok kafam karıştı. boy 1.94 kilo 80.. Altımda kaybolmayacak bir motosiklet aradım baktım çok çeşit var ama alınacak motosikletlerde belli. Uzun yol gezisini severim ondan...
  4. PysLre

Yurtdışından alınabilecek kask -tavsiye lazım-

Merhabalar. Yurt dışından kask alıcam genelde gidilen yerler.Almanya,Fransa,Avusturya,Bulgaristan. Buralarda en uygun fiyat nerededir Aklımda Arai-Shark-AGV var bunlardan hangisi ve hangi modeli iyidir sizce bütçe 750 lira maksimum bin lira
  5. PysLre

Birkaç Gerekli Bilgi Bilmekte Fayda Var!

Herkese keyifli sürüşler... Yeni başlayan arkadaşlarımıza bilgi vermek veya bilmeyenleri aydınlatmak amacına açıyorum sizde bilgi eklerseniz sevinirim (Daha önce açılmış veya bilgiler aynıysa affola) Buji başlıkları genellikle bir süre sonra kararmaya başlar buda; Motorun eskisi gibi tekte...
  6. PysLre

Sonunda istediğim kaskı aldım-Yorum-bilgi verirmisiniz-

Abilerim,Ablalarım,Kardeşlerim ve Yaşıtlarım... Motor sevdamız 2 yıl önce başlayıp ilk akülü motor sonrasında Mondial mh 125 drift ile devam etmekte.. Daha önce kullandığım kask GP marka çeneden açılır soğuk rüzgar ne varsa geçiren bir kasktı.. Sonunda istediğim full face bir kask aldım Kısmetse...

Yeni mesajlar