Arama sonuçlarınız

1. isimbulamadı

Fz1 fazer abs sorunu

Herkese merhaba. 2008 model Fazer 1 aldım geçen hafta. Motosikletin abs sisteminde bir sıkıntı var. 10 km ve üstü süratlerde arka abs sorunsuz devreye giriyor fakat ön abs yi bir türlü devreye sokamadım. 30 km hıza kadar denedim abs devreye girmiyor ve teker kilitleniyor. Herhangi bir uyarı da...
  2. isimbulamadı

125-250-600-1000-1300

Okumayı sevmeyen arkadaşlar; Özet için renkli yazıları okuyunuz. :) Motora ilk 125 cc bir motosikletle başlamıştım. Nam-ı diğer CBR 125. İlk selesine oturduğum zaman ben bunu nasıl kullanacağım diye düşündüm. Sonrasında kontağı çevirdim ve ilk turumu attım. Hızlanmasına hayran kalmıştım...
  3. isimbulamadı

yeni motorum fz6 fazer

4 senedir hayalini kurduğum 4 silindire 9 Nisan'da sonunda kavuştum. Cbr 125, mct 250, hyosung gt250R bu 3 motorda toplam 50.000 km devirip yeterli tecrübeye sahip olduktan sonra hayalim olan 4 silindire geçmeye karar verdim. 600f - fazer arasında gidip gelmeler sonucunda kullanım tarzıma...
  4. isimbulamadı

Bu adamlardan motor alınmaz

MxgLEVX1itg 1KbfluhBwK0 WoLFxNJa6n4 Adamlar part part yapmışlar birde. Güzel olmuş ama. Tabiiki tasvip etmiyoruz :P
  5. isimbulamadı

hyosung gt 250R

Detaylı açıklamayı ilanda yaptım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-fazer-a-gececegim-icin-satilik-127706520/detay/
  6. isimbulamadı

fazer - 600f (aşırı kararsızlık)

Kendimi tanıtayım öncelikle; Şuan hyosung gt250R sahibiyim. Bu benim 3. motorum ve motor üstünde yaklaşık 50.000 kmlik bir tecrübem var. 3 senedir motora biniyorum, yaşım 20. Hakkımda ki genel geçer bilgilerden sonra geleyim kararsızlığıma. Başlıktanda anlaşıldığı gibi fz6 fazer ve cbr 600f...
  7. isimbulamadı

Merhaba :)

Merhabalar herkese :) Ben Adana ve Konya'da yaşıyorum. Çukurova üniversitesi'nde okuyorum. Yazları Konya'ya geldiğim için Adana ve Konya dedim. :) Adım İzzet. Şuan da Hyosung GT250 R sahibiyim. Önceki motorlarım sırasıyla cbr125 ve mct 250. 2 sene önce de bu foruma üyeliğim vardı fakat...

Yeni mesajlar