Arama sonuçlarınız

1. R

Scooter İçin Rötuş Boyası Tavsiyesi

Vernik de uygulamam gerekir değil mi ? Sanayiyi ziyaret edeyim o halde Elimden gelse şekilli bir şeyler çizmek isterdim aslında 😄 Oje vs görünümü daha kötü ediyor bence
  2. R

Scooter İçin Rötuş Boyası Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba TVS Jüpiter 125 scooter kullanıyorum. İki tekerlekli ilk taşıtım olması nedeniyle düşmeler kalkmalar sürtmeler sonucu istemeden kendisi biraz zarar gördü. Bu zararları gidermeye yönelik halledebileceğim şekilde (boya tabancam vs yok) rötuş boyasını nasıl yapabilirim sizlere...
  3. R

Motosiklet Modelleri İle Özdeşleştireceğiniz Araba Modelleri

Jüpiter 125 - Ford Fiesta 1.4 Benzin/LPG diyebiliriz bence :D
  4. R

Jüpiter 125 hidrolik fren tekerleği sürekli sıkıyor

Jüpiter 125 ben de kullanıyorum. Birçok motorda ön diskte yamukluk var onu kontrol ettiniz mi ?
  5. R

Gece Sürüşü mü Gündüz Sürüşü Mü?

Pandemi sonrası öğrenci evimi boşaltmak için Eskişehir'e gitmem gerekiyordu. Motorla gidecektim son anda karar değiştirip arabayı aldım sebebini bilmiyorum. Otobana bağlandım müziğimi açtım güzel güzel ilerliyordum. Yolun aydınlatma olmayan kısmında çok ileride emniyet şeridinde dörtlüleri yanan...
  6. R

RTR200 vs NS200UG Hangisini Tercih Etmeliyim ?

Herkese günaydın Bir yıldır TVS Jüpiter 125 kullanıyorum. Bulunduğum şehirde biraz garip bir ilişkimiz olsa da :mrgreen: az çok anlaşabildiğim bir TVS servisi var. Jüpiter şehir içi her türlü ihtiyacımı görse de artık gerçek bir motosiklet kullanmaya başlamak istiyorum. Hangi motoru alırsam ilk...
  7. R

Scooter Yokuş yukarı Aşırı Zorlanma

Herkese günaydın motorum TVS Jüpiter 125 3100 km de henüz ilk motosikletim. Dün arkadaşımla çarşıya indik dolaştık her şey iyi güzeldi dönüşte evin oradaki dik yokuşu normalde kaptırıp ama çıkarım. Dün önümdeki araba yavaşlayınca kaptıramadım yokuşta çok yavaşladım haliyle gazı açmam gerekti...