Arama sonuçlarınız

1. CagrioneTR

NMAX 155 kullanıcıları rica etsem yardımcı olur musunuz???? Yada fikir sahibi olanlar

Merhaba, Sıkıntım NMAX 155 ayda 22 gün çoğu TEM otoyolunda olacak şekilde günde 55 gidiş 55 geliş 110 km yolu, gider gelir mi? Motor bir süre sonra bayılır mı? Benim boy 1.90 kilom 80 ince uzun biriyim. Sizce sırıtır mı?
  2. CagrioneTR

Motor Kazası

Merhaba, Bir arkadaşım geçenlerde bir kaza geçirmiş haberini yeni aldım sol kaburgadan bariyere girmiş 50 60 la. Göğüs ön arka omuz dirsek diz ayak bunları koruyacak ekipman var. Peki kaburganın solundan arkadaşım gibi darbe alırsak fullbody koruyacak bir ekipman yok mu? Arkadaşımın üzerinde...
  3. CagrioneTR

Binlerce İkilem Yardım :( İsyan edicem.

Herkese Merhaba, Binlerce ikilem içerisindeyim. Yardım edin. Sizin şuan 30.000 TL bütçeniz olsa 0 deneyimli biri olsanız. Hangi scooter, ve ekipmanları tercih ederdiniz? Ailem eşim motor almamı istemiyorlar bana bir şey olacak diye. Benim şu hayatımdaki 3 hayalimden biri motor sahibi olmak...
  4. CagrioneTR

Kask Alırken???

Herkese Merhaba, Aşağıdaki konu illaki bir zamanlar bir yerde açılmıştır. Fakat ben bulamadım. Varsa linkini yoksa da fikirlerinizi rica ederim. 1. Kask alırken SHARP yıldızı çok önemli mi? Önemliyse LS2 nin 4 yıldız almış 300 400 liralık kaskları var alınır mı...
  5. CagrioneTR

www.durt.com.tr hakkında

Herkese Merhaba, https://www.durt.com.tr/ burası kaçtır önüme geliyor. Gerek sitesinden gerekse mağazalarından ürün alıp memnun kalan veya memnun kalmayan varmı? Ürünleri çok ucuz marka değil her ürünü kendi markaları acaba çok mu dandik yoksa ismi yok diye aslında kaliteli ürünleri ucuza mı...
  6. CagrioneTR

XMAX 250 2. el alırken nelere dikkat edilmeli.

Herkese Merhaba, 2. El XMAX 250 ABS almayı düşünüyorum. (yaklaşık kasımdan beri halen alamadım bu sefer alacam ama :)) 2. el bir motor alırken özellikle XMAX alırken nelere dikkat edilmeli sizce. İlanlardan gördüğüm kadarıyla bazılarında yedek anahtar kırmızı anahtar falan var. Mesela bunlar...
  7. CagrioneTR

Özlü Motor Sözler

Merhaba Herkese, Gerek imzalarınızda gerekse yazılarınız sonlarında özlü motor sözleriniz dikkatimi çekti. Aşağıda örneklerini verdiğim sözler gibi başka neler var diye merak ettim. Konuyu aradım bulamadım varsa linkini yollarsanız makbule geçer. Olsun ben yine de paylaşayım bu sözü...
  8. CagrioneTR

X-City 250 mi Xmax 250 mi? (Anket) Kararsızım.

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar, Kendim hem forumda hem de motorcu camiasında (kısmetse) yeniyim. İlk önce ehliyet sonra eğitim daha sonra kask ceket eldiven bot vb. aksesuarlarımı alacam. :cherry: En son motora bakacam. Hayalini kurduğum :queen: motor XMax 400. Fakat bütçe hesaplamasını...
  9. CagrioneTR

Reklam Amaçlı Değildir.

Arkadaşlar sizce hem fiyat politikası hem de ürün çeşitliliği adına sizlerin tecrübelerine dayanarak nerelerde aksesuarlarımı bakmalıyım? Bir yerde olan mont bir yerde yok. Atıyorum bir yerde 500 TL olan şey bir yerde 300 TL. Çok kafam karıştı. En güvenilirleri sizce nereler.
  10. CagrioneTR

XMAX serileri için alınması yeterli ekipmanlar

Herkese Merhaba, Sadece Xmax ve benzeri Maxi Scooterlar için sizce gerekli ekipmanlar nelerdir. Ben kendimce bir liste yaptım aşağıda sunacam ama sizce fazla mı bunlar yoksa ne olursa olsun güvenlik her motora aynı mıdır? GİVİ KASK 50,4 SNİPER 295 PROSEV KIŞLIK TİTANİUM PANTOLON 325...
  11. CagrioneTR

XMAX 400 MOMO design Arıyorum

Arkadaşlar Merhaba, Temiz abs li ve düşük km de bir XMAX 400 Momo Design arıyorum. Hafta sonu gelip görebileceğim birilerinin elinde varsa lütfen geri dönüş yapın. Kazasız Belasız Günler.