Arama sonuçlarınız

1. KURT-BOZ

Orta şerit devamliligi

Merhaba iyi gunler. Ben motoru kuryeyim spacy 110. Yoğunluk olarak siparişleri goturmek için otoyola çıkıyoruz (şile otobanı) Ben devamlı olarak 90 kmh hızla orta şeritten gidiyorum bazı şoförler arkadan gelip sellektor felan veriyor ama sağ serinin tehlikeli oldugu dusuncesindeyim orta şeritten...
  2. KURT-BOZ

5. ayda sigortam bitiyor 2 kazam var bu sene içinde

dımaltacaklar vallaha en az 1000 lira çıkar düşüncesindeyim
  3. KURT-BOZ

Aksiyon kamera onerisi

Merhaba arkadaşlar orta düzey bi aksiyon kamera almak istiyorum ama benim için en önemli kısım mic girisi olması veya yanında mikrofon da göndermeleri max 450-500 den yukarı veremem Wi-Fi side olabilir Önerilerini için şimdiden tesekkurler
  4. KURT-BOZ

honda vs yamaha

Beyler günaydın öncelikle; honda crf 250 l 14,800 Tl Yamaha wr250r 22.900 tl Neden bu kadar fiyat farkı var ? aralarında büyük bi farkmı varki 8 bin tl küsürlük bi fiyat farkı oynuyor ? yardımcı olursanız sevinirim iyi günler tekrardan:bestmt:
  5. KURT-BOZ

TVS Apache 200 cc 4v

Arkadaşlar herkeze hayırlı akşamlar bugün fuarda gördüm ve bi tvs kullanıcı ve severi olarak resmen aşık oldum yav :rendeer: rtr 150 de yeni modellerde şu olsun felan diyordum önceden bu modeline istediklerimin %80 ini yapmışlar helal olsun :bounce: bide 6 ileri şanzıman la su sogutma...
  6. KURT-BOZ

tvs apache 180 cc modifiye silindir kit siyah 62 mm

arkadaşlar bendeki yeni kasa tvs ye bi şeyler yapmak istiyorum ama kıyamıyorum onun yerine evraksız felan bi 2009 motoru bitik tvs buldum 180 cc silindir piston attırmak istiyorum bi tane buldum sizce olurmu bu fikirlerinizi paylaşırmısınız benimle...
  7. KURT-BOZ

5 VİTESLİ MOTORSİKLET 6 VİTES YAPILIRMI ?

5 VİTESLİ MOTORSİKLET 6 VİTES YAPILIRMI ? YAPILIRSA NELER LAZIM YAPTIRMAK İÇİN YAPILMASSA NEDEN YAPILMAZ CEVAPLAYIP YARDIMCI OLANLARA TEŞEKKÜR EDERİM..
  8. KURT-BOZ

TVS YEDEK PARÇA FİYATLARI ?

Forumdaşlar tvs nin yedek parça'ları neden bu kadar pahalı haddinden fazla pahalı yan sanayisi veya ucuz satan bir yer biliyorsanız söylermisiniz ?
  9. KURT-BOZ

Üsküdarda yaptıgım kaza ufak ama karşı kişi için baya masraf çıktı

Bu gece üsküdar sahildeki çeşmenin orda yaptıgım ufak kaza. Ben beykoz harem istikametinde giderken bir '' volkswagen transporter vip'' araç yolu ortalamış vaziyette aynı istikamete gidiyordu (saat 9:45) bende dogal olarak 2. viteste sol tarafından sollamaya geçtim,birden bire adam %80 sola...
  10. KURT-BOZ

MONDİAL

ARKADAŞLAR GÜNAYDIN ÖNCELİKLE ... BU ÇİN MALI DİYE BİLDİGİMİZ MONDİAL MARKALI MOTORSİKLETLERDE FARK ETTİNİZMİ Bİ İLERLEME VAR SANKİ NASIL DESEM ARTIK TİP NASIL OLACAK KOPYA ÇEKE ÇEKE ALTINDAN KALKIYOR PARÇALARIDA KALİTELİ YAPSA KEŞKE YENİ ÇIKAN ENDURO'SU...
  11. KURT-BOZ

ERGENLİK DÖNEMİNE AİT PSİKOPAT MOTOR KAZAM KENDİ ÇEKİMİM :D

https://www.facebook.com/100007812378786/videos/vb.100007812378786/1487312668205798/?type=2&theater FACEBOOK LİNKİ ATTIM VALLAH YOUTUBEYE EKLEMEYE ERİNDİM GECE GECE CAN SIKINTISI ::148::::pcgum::
  12. KURT-BOZ

HERKEZE SELAMUN ALEYKÜM....

Öncelikle Selamun Aleyküm hayırlı geceleriniz olsun. Ben İstanbul/Çekmeköyden Alperen isimli bir insan :). moto kuryelik yapıyorum.Honda spacy 110 ların eşşek gibi sağlam oldugunu bilen biriyim yani :cherry: . Yaşım 18 ama görseniz sen benden büyüksün dersiniz :cherry: .TVS apache 150 rtr 2014...
  13. KURT-BOZ

TVS APACHE 150 RTR 2014'LE 5 KERE 5'ER DAKKALIK MOLAYLA 1.000 KM YOLCULUK

öncelikle selamun aleyküm iyi günler 2 ay önce aldıgım tvs apache 150 rtr 2014 kasa makinamla aldıgım gün 500 km yapıp 155 km/mh gördürdüm biliyorum rodajı almadan basmak zararlı ve 2 gün sonra sibob yamulttu garantiye götürdüm servise garanti kapsamında yaptılar servisten çıktıgı gün bi daha...
  14. KURT-BOZ

tvs apachi 150 lastik

tvs apachi rtr 150 2014 kullanıcısıyım çogu bilmedigim şeyleri bu formdan baktım .Üye olmak bu güna nasip kısmetmiş . motorsikletimin orjinal lastikleri çok güzeldi 120 yle viraja yatıyordum atmıyordu kaymıyordu (zaten o süratle öyle bi şey yapsa taklaya gelirdim :cherry: ) biraz lastik yaktım...

Yeni mesajlar