Arama sonuçlarınız

1. gurkanerkan

Günübirlik gezilebilecek yerler tavsiyesi

İstanbulun kalabalığından kurtulmak, stres atmak veya sadece motosiklet kullanmak için nerelere gidilir ? Siz nerelere gidiyorsunuz ?
  2. gurkanerkan

16-22 Bin Arası Motosiklet Tavsiyesi

Xmax 250 motorumu sattım ve yeni bir motor arayışına girdim. Motorumu satar satmaz Fz6 Fazer alma planım vardı ama o kadar parayı o modelde bir motosiklete bağlamak çok mantıklı gelmedi. Aklımda şu an MT 07 ve XJ6 Diversion F var. Bunların dışında Honda Nc serisi de kafamı çok karıştırıyor...
  3. gurkanerkan

R1200 GS'ler ile Almanya Gezisi.

Eski bir video ancak örnek bir gezi videosu olduğunu düşündüğüm için paylaşıyorum. Biraz uzun ama keyiflidir.
  4. gurkanerkan

Nikon Yeni Aksiyon Kamerası KeyMission 360

4K kalitesinde ve 360 derece çekim ile piyasaya sağlam bir giriş yapacağa benziyor. GoPro tekelinde ki sektörde rekabetin artması biz son kullanıcıya daha kaliteli ürünler ve daha uygun fiyatlar sunulması anlamına geliyor.
  5. gurkanerkan

EVGA GeForce GTX TITAN X Superclocked Ekran Kartı

Öncelikle kartı satma sebebim yoğun mesai saatlerimden dolayı oyun oynamaya fırsat bulamıyorum ve Nisan ayına kadar belli bir nakit biriktirmem gerekiyor. Ürün Amerika'dan gelen arkadaşım tarafından getirildiği için ekstra kargo ve vergi ödemedim. Eklediğim ekran görüntüsünde satın aldığın fiyat...
  6. gurkanerkan

Mercedes Markalı Lüks Karavan

Seyahat ve karavan merakı olanlarda kalıcı hasar bırakabilir.
  7. gurkanerkan

Geçmiş Zamanlardan Atlatılan Kaza

Bu tip insanlar yüzünden trafikte şizofren gibi geziyoruz ve neredeyse zerre keyif alamıyoruz. Siz siz olun bu kadarını da yapmaz herhalde demeyin, sürekli yapacağını öngörerek sürün. Karşı şeritten gelen aracın yanımdan geçmiş olması en büyük şansımdı sanırım.
  8. gurkanerkan

Kask Mont Eldiven Tavsiyesi (1500 TL)

Ekipmanlar xmax 250 ile kullanılacaktır. 1500 Lira bütçe dahilinde kullanıp memnun kaldığınız veya seçenekler arasında dikkatinizi çeken ürünler varsa paylaşmanızı bekliyorum. Siz olsanız bu bütçe dahilinde hangi ekipmanları satın alırdınız ?