Arama sonuçlarınız

1. uurrdmrr

Bir Eldivenin Nesi Var İki Eldivenin Sesi Var

Abi eldiven kullanmaya alışık olmayan birisi için bilek vs. korumalı eldivenler aşırı rahatsız edici olabiliyor ben ilk ekipmanlarımı aldığımda deri eldivende bakmıştım bilek korumalı bir şeydi ama elimi kullanamıyorum gibi hissetmiştim esnafta iyi olunca direkt bana tekstil eldiven al(Revit...
  2. uurrdmrr

Newlight 125 pro için egzoz önerisi

Monero'nun Drift L'lere takılan hava filtreleri var onlara bakabilirsin çoğu aynı sesi vericektir ama hava filtre kutunu ölçüp ona göre alman daha iyi olur
  3. uurrdmrr

Newlight 125 pro için egzoz önerisi

125CCde ses beklentin olmasın maks hoşuna gidebilecek ses hava filtresini performans tak veya plastiğini sök (sakın hava filtresini sökme) dışında olan plastiği söküp öyle sesine bak
  4. uurrdmrr

Açık renk ekipman işe yarar mı? Hangi kask ve mont tercih edilmeli?

Yazlık ceketlere baktığına göre Revit'in Quantum2'sine de bakabilirsin ben neredeyse 2 yıldır kullanıyorum hem reflektörü var hem açık renk ve baya güzel gözüküyor . Kask içinse HJC veya Scorpion serilerine de bakabilirsin
  5. uurrdmrr

1.95 Boy için 250CC Motor önerisi

o nasıl oluyo bende 700 var 130 140 stabil gidebiliyorum
  6. uurrdmrr

İnsta 360 x3'ü Nasıl Bilirsiniz 🙂

Artık satılan aparatların çoğunda titreşim engelleyici bişeyler oluyor telefonlarda takılabilsin diye bu yüzden o konuda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum . Gazlamayla işiniz yoksa yolda güvenlik ve günlük vlog tarzında çekilcekse İnsta360 alabilirsiniz hem çeneye de takılabilir hem motosikletin...
  7. uurrdmrr

Uzun bot kullanım/sürüş önerileriniz

Ben 5DKlık yürüyüş bile yapamam bu botlarla CBR125R kullanırken vites çubuğu küçük olduğundan takamıyordum şuan MT07 kullanıyorum korumasız binmekte istemiyorum ama yazlık korumalı ayakkabıyla veya normal ayakkabıyla binmek zorunda kalıyorum.
  8. uurrdmrr

İnsta 360 x3'ü Nasıl Bilirsiniz 🙂

İnsta360 çok sıkıntılı bir alet çünkü çok fazla farklı açı seçeneği sunuyor ama hepsini kullanayım şuraya buraya takayım şunu yapayım derken 6 7bin TLlik bir ekstra fatura çıkıyor buna SD kart ve koruma aparatları da eklenince baya bir ekstra ürün alman gerekiyor ama Osmo4'te kaskına veya 1...
  9. uurrdmrr

50 binde 2018 model mt-07 alınır mı

Arabalarda 10 15bin KM olan bakım aralığı motosikletlerde daha düşük olma sebebi hem şehiriçi yüksek CClerde düzgün soğutma yapamaması ve daha çok devir çevirmelerinden dolayı 3 5bin KMde yapılır ama önceki sahibi araba gibi 10bin KMde yağ değiştirdiyse o motosikletin ömründen ömür yer 2018den...
  10. uurrdmrr

MT-25 - R25 Yüksek Devirli Kullanımda 10w40 / 15w50 Yağ Seçimi ve Yağ Pompası Sorunsalı

ChatGPT cevabı Chatgpt böyle demiş ve dedikleri doğru motosikletin ısınması bir tık daha zaman alır örn. ısınması içi 40 50saniye bekliyorsan 1 1.5dk beklemen gerekir ama yüksek devirli kullanımda daha koruyucu olucağını söylüyor
  11. uurrdmrr

Ben daha korumalı olurlar diye bunlardan almıştım yazlık ayakkabı gibi olanı giyiyorum genellikle bunu hiç giymek istemiyorum bu hareket kısıtlamasından dolayı
  12. uurrdmrr

Botun linki Abiler ben bu botu kullanırken yürüyemiyomuşum gibi hissediyorum minik ayak hareketlerini bile yapamıyorum bunun çözümü nedir biraz daha kullansam kırılma vs. yapıp rahatlatır mı beni?
  13. uurrdmrr

pcx vs mt25

MT25
  14. uurrdmrr

Egzozu boyamak

Egzoz boyama işi kolay iş ben arada evin balkonuna vs. çıkartıp boyuyordum en kötü 30 40DKn boşa gider ama deneyebilirsin
  15. uurrdmrr

CBR500 mü Ninja 500 mü?

Ben 2025'te ilk motoruma sigorta yaptırdım yanlış hatırlamıyorsam Anadolu sigortadan yaptırdım ve 7 veya 8bin küsür ödemiştim sana niye o kadar fazla çıkmış
  16. uurrdmrr

Kuba Race 125 Hakkında ne düşünüyorsunuz?

onun yerine NS125 Drift L veya Raider125 daha iyi olur
  17. uurrdmrr

Tamirciler in elinde niye parça yok

3 Saat dayanırsa bir daha sıkıntı çekmiyceğiniz şekilde yapılır
  18. uurrdmrr

Kuba Race 125 Hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ne için alınacağına bağlı
  19. uurrdmrr

Scooter Kask ve Mont tavsiye

Revit'in önerdiğim modeli full Yazlık ben mevsim geçişlerinde de kullanıyodum taa ki kilo alıp içine sweat giyemeyene kadar şuan ceketi giyip üstüne şişme montumu giyiyorum ama 1 beden büyük alırsanız içine kazak veya sweat giyilcek şekilde geçiş dönemlerinde sıkıntı yapmaz diye düşünüyorum
  20. uurrdmrr

Tamirciler in elinde niye parça yok

İstanbul'a gitmek yerine Manisa'da ki ustamı önerebilirim motosikletini 2 3 gün bırak cıncık gibi alırsın

Yeni mesajlar