Arama sonuçlarınız

1. B

MT25 RADYATÖR

Arkadaşlar Radyatör ayaklığa aldıgım zaman bağlantı noktasından damlatıyor,başına böyle bi olay gelen var mı? çözüm nedir? İlla değişmesimi lazım?Değişmesi lazım ise nerden tedarik ederim yardımcı olursanız çok sevinirim.Bana daral geldi :/
  2. B

MT 25 20.000 BAKIMI

Öncelikle 2 ay öne MT-25 motorumu almış bulundum.Hem bu vesileyle artık bi motosiklet sahibi olduğumu duyurmuş olayım :) Hemde bi kaç soru sormak istedim:) 20 bin bakımına yamaha bayisi 600 TL çekti , sizce normal mi ? Değişen parçaların listesine baktığımda 300 tl gibi bişey çıkıyor.Eğer...
  3. B

Motor tercihi yapmaya çalışmak öldürür.

Öncelikle merhabalar.Kafam son 1 aydır acayip bir şekilde yoruldu.Nedeni ise motor tercihi yapmak.2.el satış yapılan sitelere girmekten,forumlarda yazılanlara bakmaktan,youtube didiklemekten sıkıldım ve yoruldum.15.000 TL param var.ne alayım ne alayım iyice sinir krizine giricem.Motor Tecrübem...
  4. B

Benzine ve Mazota yeni indirim

Umarım sonu kötü olmaz :) Benzine =12 krş. Mazota=17 krş. Ön görülen rakamlar. İndirim Önümüzdeki hafta çarşamba gününde bekleniyormuş . http://uzmanparam.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/akaryakitta-bir-indirim-mujdesi-daha/79000/79079/
  5. B

Cumhurbaşkanı'nın kadro isteyen taşerona işçiye cevabı

Kadro isteyen yurttaşa Erdoğan'dan yanıt: Ne kadrosu, çalışıyorsunuz işte! Adam haklı sen çalışıyorsun ama maaşıı veriyolar mı?Yıllık tatil iznin var mı? Asgari ücret gösterip daha az mı alıyorsun? Dini ve resmi günlerde izin tatil yapıyor musun? En önemliside işinin gelecek garantisi var mı? E...
  6. B

EVDE RAKI ÜRETİMİNE SON !

Her zaman ki gibi hükümetimiz bir güzel haberle daha kapımızı çaldı.Artık millet bali felan içer. Evde içki üretimine getirilen yasal düzenlemeyle, etil alkol etiketinde "gıda amaçlı kullanılması uygun değildir" ifadesi yer alması zorunlu olacak ve etil alkolün içine belli oranda denatonyum...
  7. B

ÇAYKUR'UN YAPTIĞI

Türkiye'de kilosu 25.90 TL'den satılan Çay markası Çaykur'un "Almanya'da da aynı fiyat uygulanıyor." açıklamasından sonra, Çaykur'un Almanya'da 2.5€'ya (9.5TL) satıldığı tespit edildi. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?Ben artık başımı gömdüm,umarım gözükmüyorumdur.:pr...
  8. B

YENİ ZAMCIK DAHA

Yeni yıldan itibaren pasaport ücretlerine %14'lük bir zam uygulanacakmış.Neyse ki bu zamdan etkilencek kadar durumun iyi değil:bounce:
  9. B

TÜRKİYE'DE DÜKKANIN ORTASINA DIŞKILAYAN KADIN

İlk gördüğümde aman Tanrım didim.İnanamıyorum yav nasılda bırakmaya çalışıyor bide broşür almış eline vay anasını arkadaş. Hayvanlar bile yapmıyor bunun yaptığını.şaşırmamak münkün değil (LİNK)-(BU ARADA OLAY YERİ ADANA):cyclopsan...
  10. B

2.EL PİYASASINDA DURGUNLUK

Merhabalar.Yazdan süregelen 2.el piyasasındaki durgunluk dikkatimi çekti.6-7 aydır takip ettiğim kadarıyla motorların çoğu satılamamakta.Fiyatları kabarık tutanları favoriye alıp takip ettiğimde ise 250 cclerde(r25-cbr250 vs.)motorlarda 2-3 bin tl ye kadar fiyat düşürenler oldu ve hala...
  11. B

Halk bankasında param var

Merhaba abiler kardeşler .Kafamda soru işaretleri olduğu için açtım konuyu.Son günlerde ''reza zarrap'' davası yüzünden bazı bankalara yaptırım ve cezalar söz konusuymuş ve benim halk bankasında 13 bin tl param var, motor parası biriktirdim 1 -2 ay sonra kısmetse biraz daha biriktirip alıcam...
  12. B

HÜKÜMET ARTIK NE YAPICAĞINI ŞAŞIRDI AMA BEN YİNE ŞAŞIRMADIM

Yeni Torba yasa düzenlemesiyle, Meyve suyu (nektar), limonata, mineral ve gazlı su, sade gazoz da özel tüketim vergisi (ÖTV) kapsamına alınmasını öngören değişiklik TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. 1 Ocak 2018'den itibaren uygulamaya konulacak. ABİ SÖYLİCEK SÖZ BULAMIYORUM 1600 TL MAAŞ...

Yeni mesajlar