Arama sonuçlarınız

1. SlymnKaya

Ekipman Değerlendirmesi

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. İnterkom istemem aslında konuşmaktan çok kaskta sabit kulaklık olması ve müzik dinleyebilmek. Sürüşlerimi tek başıma yapıyorum ve müzik dinlemeyi şarkı söylemeyi severim, stres giderici bir yandan, telefon kulaklığı taktığımda çevre sesleri tamamen kesiliyor ve...
  2. SlymnKaya

Ekipman Değerlendirmesi

Herkese selamlar, kendimce ve bütçeme göre ekipman toparladım. Motorum RTR200 ve ilk motorum, acemiyim, şehir içinde tın tın süren biriyimdir. Acemi olduğumun bilincinde sadece tecrübe kazanmak için ve keyfe sürüş yapıyorum. Hem sohbet hem değerlendirme tadında sizlerden de görüş almak isterim...
  3. SlymnKaya

Shoei Qwest renkli vizör

Kaliteli midir bilmem ama Çin sitesine baktınız mı?
  4. SlymnKaya

Kışın kask buğu sorunu

Kendi yaşadıklarım, gözlük camına bir şeyler sürmek çözüm olmuyor, gözde tahriş sulanma falan yapabiliyor, gözlükle zaten buğuya gerek yok rahat edemiyorum, en sonunda lense geçtim de ne odak kaydı ne düzgün takamadım derdi kalmadı, kanallı kasklar ile çene açılırlar nispeten iyidir ama ben tam...
  5. SlymnKaya

motoru aldıkta nereye gidicez?

Selamlar Çağrı bey, şu mesajınızı gördüm üyelik onaylanınca yazayım dedim. Ben de Çorumdayım, iletişime geçelim isterseniz bakarsınız uygun bir hafta sonu rota çizeriz
  6. SlymnKaya

A2 ehliyet sekiz çizme

Ben kimseyi dinlemeden sakin sakin rölantide arka fren + debriyajla yapmıştım, bir kaç defa deneyin oturur zaten ne yapmanız gerektiği

Yeni mesajlar