Arama sonuçlarınız

1. DETROITCITY

İhlalli geçişlerin sorumluluğu kimde?

satış belgeni kaybetmediğin sürece sorun yaşamazsın. yarın bir gün plaka senin adına kayıtlı diye sana haciz gönderirlerse şöyle cevap verirsin
  2. DETROITCITY

Garanti gerçekten önemli mi?

Mart ayında aldım motorumu, rodaj bakımına 2500 verdim. Sonraki bakımlar daha pahalı diye bakımını kendim yapmak istedim. 3. bakımda tahliye hortumunu radyatör fanına sıkıştırmışım, fan yandı. Durduk yere masraf açtım kendime. Ben de senin gibi düşünüyordum ama bazen işi ehline bırakmak gerek.
  3. DETROITCITY

Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selamlar arkadaşlar, 2024 UG model NS200’üm var. Geçenlerde 10.000 bakımını yaptım ama depoyu takarken tahliye hortumunu radyatör fanına takmışım. Ertesi gün motor hararet lambasını yakınca depoyu tekrar söktüm ve hatayı fark ettim. Fan sigortası da atmıştı, onu da değiştirdim. Şu an fan...
  4. DETROITCITY

"Tek Egzoz" /Ankara

5. DETROITCITY

"Tek Egzoz" /Ankara

Google Haritalar’a baktım, arkadaş oraya da yorum yapmış. Usta ise o yoruma 👍 emojisi bırakmış. Bence müşteri bir sorun yaşatsaydı, diğer müşteriler de görsün diye buna açıkça cevap verirdi. Ayrıca bu profili yanlış hatırlamıyorsam 2018’de açtım. Uzun bir süre sadece mesajları okudum, konularda...
  6. DETROITCITY

Rider denim pantalon boya kalitesi

Haydaa, bu yırtılmalardan ben de çok şikayetçiyim. Geçen ay buna bir çözüm buldum. Kendime tam 12 tane jean aldım ve artık birini en fazla 2 gün maksimum 3 gün giyip sonra yıkamaya atıyorum. Yıkayınca jean kendini toparlıyor, esnemiyor, böylece uzun süre yırtılmadan giyeceğimi düşünüyorum.
  7. DETROITCITY

Sakızları ben sipariş ettim

depo arkası gel ;)
  8. DETROITCITY

Abi kalem kılıçtan keskindir dediler bende bunu aldım
  9. DETROITCITY

O zaman tadı çıkmıyor maalesef
  10. DETROITCITY

ASLAA
  11. DETROITCITY

Sanırım kurye arkadaş bu duruma baya içerlenmiş 😅 İnsanlar nasıl sigara bağımlısıysa ben de sakız bağımlısıyım, çiğnemeden duramıyorum. Zamanında ben de kuryelik yaptım, ama kimseye siparişinden dolayı söylenmedim. Yağmur yağsa da 17 paket daha sipariş edeyim, gelsin bi de bana kızsın ;)...
  12. DETROITCITY

"Sattım Kurtuldum" dediğiniz motorlar

RKS TİTANİK 150S / 2017 DOMİNAR 400
  13. DETROITCITY

Mahkeme, kask takmayan sürücüye kusur indirimi uyguladı

Bende mahkemede öğrendim bu olayı. Duruşmada karşı taraf, hiçbir kanıt olmamasına rağmen “kaskı yoktu” diyerek bana %25 kusur yükletmeye çalışıyordu. En son hâkim, “Adamın kafasında yara bile yok, boş konuşma!” deyip susturmuştu. 😄 şaka tabi böyle ağır konuşmadı hakim
  14. DETROITCITY

Sitedeki eski paylaşımlar

Merhaba, burada dolaşırken eski konulara göz atmayı seviyorum. İnsanların geçmişte paylaştığı dönemlerinin harika motosikletlerini ve gezi hikayelerini yıllar sonra tekrar görmek benim açımdan güzel oluyor. Ancak fotoğraflar açılmıyor. Görebilmenin bir yolu var mı acaba? yoksa ben mi hata yapıyorum.
  15. DETROITCITY

Motosikletinizi hangi temizlik ürünleriyle temizliyorsunuz?

arabistan sabunu vazgeçilmezim + köydeki broadway'den aşırdığım feleğin çemberinden geçmiş bez
  16. DETROITCITY

6. sınıf HGS rezilliği

Mart ayında ben de almayı düşünüyordum. En az komisyonu hangi banka alıyor diye bütün bankalara baktım ama sonra almaktan vazgeçtim. Şimdi konuyu yeniden görünce bir daha bakayım dedim; 6. sınıf hiç yok, bazılarında 1. sınıf bile bulunmuyor. Enteresan bir durum.
  17. DETROITCITY

Yediğiniz en büyük ceza

Debriyaj telim koptuğu için motoru elimle iterek yaya geçidinden geçerken, bir motosikletli polis beni durdurdu. Durumu kendisine izah etmeme ve kopan parçayı görmesine rağmen, bana 'yasak yerden dönme' cezası yazdı. O günden beri bu ceza, içimde büyük bir sızı olarak kaldı. Yüreğimde hâlâ bir...
  18. DETROITCITY

Motosikletin masrafları sizi de tiksindirmiyor mu?

2018’de ilk motosikletimi aldığımda, en ufak çizikte parçayı değiştirir, gece uyanıp motorumu kontrol ederdim. Üzerine toz konsa hemen temizler, bakımını zamanından önce yapar, pırıl pırıl binerdim. Şimdi ise İstanbul trafiğinin kaosu ve alışkanlığa dönüşen bir sahiplik hissi… Ne binmek...
  19. DETROITCITY

Trafik kazası geçirdim.

Geçmiş olsun, bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah. Hastanede yaşadıklarınıza istinaden yazmak istedim. Ben de 3 yıl önce, yasak yerden U dönüşü yapan biri yüzünden kaza yaptım. Full koruma olduğu için vücudumun dışında hiç hasar görünmüyordu ama karın bölgem çok acıyordu. İstanbul’un...
  20. DETROITCITY

HGS Başvuru, Başvuru Ücreti ve Geçiş Sistemi Hak.

Şahsen ben de HGS kullanmıyorum. Ödeme olduğunda Karayolları'nın kaçak geçiş sitesinden 15 gün içinde ödüyorum, böylece sorunsuz geçiş yapıyorum. Ancak şöyle bir durum var: Devlete ait yolların ücretlerini çok kolay bir şekilde ödeyebiliyorken, özel yolların ödemeleri neredeyse imkansız hale...

Yeni mesajlar