Arama sonuçlarınız

1. H

NS200 UG2 Nasıldır?

Bende var sıfır aldım 3200 km dir güzel motor sorunsuz
  2. H

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

pulsar ns 200 ug 2 ile 2.32 litre 100 km de 70 80 arası ve geneli dik yokuş yol çıkarak yokuş yoldada en az 70 giderek 1779025028 çok aşırı fazla 125cc motor için ben 200cc ile okadar yakıyorum
  3. H

NS 200 UG 2 İÇİN TUR CAMI VARMI

Selamın aleyküm ns 200 ug 2 için tur camı varmı hiçbir yerde bulamıyorum kullanan varmı
  4. H

Ns 200 ug 2 arka fren ayar vidası altına pul takılmalımı

İyi geceler ns 200 ug 2 motorumun arka fren ayar vidasının altına pul takmaya gerek varmı bozmuştum yenisini aldım içinde pul çıkmadı serviste takdırdım onlarada söylemeyi unuttumhttps://ibb.co/ZRqv0v07 linkteki yer
  5. H

ns 200 ug 2 motorumun arka fren pompasındaki ayar vidasını yalama yaptım

okadar anlamıyorum ben sıfır parça aldım garanti olsun fren önemli 3-5 için değmez ya kaza yapsam
  6. H

her yerde bulunacak bir parça değil sorun vida değil vidanın takıldığı yerde 4-5 dişi ezildi zaten
  7. H

keşke sorun sadece vida olsa onu alırım ama vida değil vidanın geçtiği yerdeki dişleri kırdım onuda ancak tornacı yapabilir 1778337908 hidrolik pompasının ucundaki frene ayar yapma yeri varya orayı bozdum ben üstte link attım onu satın aldım zaten tek satılmıyor
  8. H

bajaj puslar 200 ns bakım aralıkları

ben 2. bakımı 2 gün geçirdim gittim sonra ama sistemde gözükmüyor işlememiş sanırım garanti dışımı kalmış oluyor
  9. H

selamın aleyküm ns 200 ug 2 motorumun arka fren pompasındaki ayar vidasını yalama yaptım dişler ezildi bu parça tek olarak satılıyormu 200 300 tl lik parça için 1700 tl verip komple set almak istemiyorum 1778172193 https://www.kalyoncumotor.com/urun/bajaj-pulsar-200-ns-arka-fren-pompasi...
  10. H

Fren Lambası Sorunu

anladım teşekkür ederim sabah denerim ben motoru bir kere sağa düşürmüştüm bi 4 ay önce ondan sonra böyle oldu önemsemedim
  11. H

Fren Lambası Sorunu

aynı sorun benim ns 200 ug 2 motorumdada arka frene ufak dokunmamda fren stobu yanıyor bazen takılır kalıyor yayımı germem gerekiyor
  12. H

ns 200 ug 2 için telefon tutucu önerisi

bu nasıl Nukrotech Mrt 4 Yastıklı Titreşim Modüllü Telefon Tutucu Alüminyum Malzeme ile 3.5-7.0 inç Cep Telefonları için 1777397452 bundan aldım 1150 tl ye hepsiburadadan 1 tanede gidon aparatı aldım trendyoldan...
  13. H

buldum sanırım bunu almayı düşünüyorum uzatmak için Gp Kompozit Bajaj Pulsar NS 125 / NS 200 / RS 200 2011-2026 Uyumlu Telefon / Navigasyon Tutucu Gri telefon tutucuda bunu düşünüyorum KNMASTER TT820 Titreşim Önleyicili Motosiklet Telefon Tutucu (Kamera Bağlantılı)
  14. H

selamın aleyküm ns 200 ug 2 için telefon tutucu ve uzatma aparatı önerisi almak istiyorum kullanan arkadaşlar varmı
  15. H

bajaj pulsar 200 ns lastik havaları kaç psı olmalı?

bende ns 200 ug 2 var servise gitmiştim lastiklere hava vurmuş adam taş gibi olmuş lastik sekerek gidiyordu resmen kötü yollarda baktımki 34 vurmuş aşırı fazla ben 23 öne 25 de arkaya vuruyorum tek kişi iken
  16. H

ns 200 ug 2 yağ ışığı yanma sorunu

haklısın ama işte böyle sorunlar çıkarınca insan korkuyor devamıda gelirmi diye 2 vidayı bile doğru düzgün montaj yapamıyorlar oda var mesela ters diş kaptırarak takıyorlar servisler ayrı rezalet 1774901903 bu gün hiç yakmadı mesela motoru zorladım bile yarın servise götüreceğim bakalım ne...
  17. H

anladım teşekkürler biraz şans işi sanırım başka arkadaşımda var 13 bin km ug 2 böyle bir sorunu yok 1774861557 vallahi şans işi bence hiç sorun olmayanda var ama şunu anladım hiçbiri bi japon etmez bajaja bulaşmam birdaha
  18. H

anladım zaten ktm nin ürettini söylemişti bi arkadaşımda bana ug 2 yi bakalım müşürü değişmesi uzun sürmez sanırım ama parça bekleyebilirim hazırda olmaz diye düşünüyorum
  19. H

muhtemelen kullanıcı hatası derler işini pek yapan bir servis değil kendileri montaj hatası dolu zaten motor çoğu vida düzgün sıkılmamış gereğinden fazla sıkmışlar arkaya çanta için demir aldım 1 vida orada Allaha emanet duruyordu onu arkadaşa klavuz ile açtırdım daha kimbilir hangi vida düzgün...
  20. H

ozaman pek önemsemedim ilk yağ değişiminde belki gider diye havalarda soğuktu kar yağıyordu ondan gitmedim zaten öylede böylede kullanıcı hatası diyecek garantiye son gidişim olucak zaten bir işe yaramıyor 1500 tl lik bakıma 2500 tl aldı geçen sefer bi yağ ve filtre değişmeye eski yağın...

Yeni mesajlar