Arama sonuçlarınız

1. harficer

Niyet ettim bloğu parçalamaya

hay allah razi olsun işte bu tarz bilgilerden bahsetmiştim
  2. harficer

abi sonunda yüzümü güldürecek bir mesaj aldım Allah senden razı olsun :) nelere dikkat edeceğim yarın tamirciye vereceğim motoru nasip olursa. tamirci babamın tanıdığı ve güvendiği bir tamirci. nelere dikkat etmem gerekiyor tavsiyeleriniz var mı hocam.
  3. harficer

ne olurdu hocam care
  4. harficer

şaseyi delik deşik yapıcaz yahu bu sefer. Ayriyeten uzun yol yapiyorum performans nolucak. Hepsi tamam olsa ruhsat işi var
  5. harficer

Motora el fatiha

gordum de hocam tekirdaga gecmek durumunda kaldim motor bursada degil maalesef mecbur burada halledicez
  6. harficer

Evet Allahin cici kulları hepinize selamlar. Biliyosunuz başıma bir iş geldi ve motoru yedik. (rahmetli için 1 dk saygı duruşu) Bloğu kendim açmaya karar verdim. Zerre bilgim yok ama elim anahtar tutar. Şu anki durumu özet geçeyim altından kalkabilir miyiz birlikte bakalım: motorun üst...
  7. harficer

Motora el fatiha

hocam parcalarin uyumlu olup olmadiginin saglamasini nasil yapicam. Ayriyeten nelerin zarar gordugunu bilmiyorum, anlayamam da bakarak hangi parcayi degistirecegimi nasil anlayacagim
  8. harficer

Motora el fatiha

abiler gittim servise. başka servis bu. sadece arıza tespiti 5k diyor adam. motoru açıcak falan tabi hadi onu anladık da bu iş şimdi tam bomba. motorun ederi ne zaten bana 20ye yakın masraf çıkarırsa ben bunu daha ne yapayım. tamir ettirsem yazık paraya, ederi ne zaten. ettirmesem motorsuz...
  9. harficer

Motora el fatiha

Guncel
  10. harficer

Motora el fatiha

yapma be haci abi
  11. harficer

Motora el fatiha

Cümleten selamın aleyküm mübarekler. Videoyu anca çekebildim. Motorun sesi tam alınabilsin diye egzozu kapatarak marşa bastım. Yardımcı olanlardan şimdiden Allah razı olsun. Buyrun: VIDEO 1755328675 Metal sıyırma sesi gibi bir ses geliyor sonra rolantide stop ediyor. Sesi alamayanlar için...
  12. harficer

g-string, motosiklet, kask cezası

neme lazimcilik yuzunden bu kadar itlik ürüdü gitti dostum. Siyasetteki itliklerden tut aile ici sikintilara kadar. Dur demezsek nolucak dostum sen soyle. Bugun bu ..pulugu yapana goz yumuyoruz yarin kendini sahilde becertiyor. Ona goz yumuyoruz coluk cocuga goz dikiyor kansizlar. Bitmiyor yani...
  13. harficer

konunun bakip bakmamak olmadigini anlamamana sasmiyorum gavurcum. Mesele bakmak olsa bakar gecerim dimi guzel gavurcum
  14. harficer

kafana yazik
  15. harficer

3D Yazıcıdan Grenaj basılırmı

Yapılır mı yapilir ama Böyle bi şeyle uğraşilmaz
  16. harficer

böyle bi şeyle geyik yapılmamalı ki alışılmasın. Reklamın iyisi kötüsü olmaz sonuçta
  17. harficer

Telefon elimde evin bahçesine öylece bakakaldım, daldım gittim. Allah'ın adını tüm dünyada haykıran ceddin ...pu torunları. Şu rezilliği değil de beni delicesine eleştirenler doluşur birazdan. Onlar aileleriyle çıplaklar kampına gidebilir ya da bir gün kıyafet olarak sadece s..kine çorap takıp...
  18. harficer

3D Yazıcıdan Grenaj basılırmı

Saglamligi ve tirnaklar vida yerleri tam tutturulabilirse neden olmasin
  19. harficer

Dominar 250 için tavsiyeler

yok hocam ekranda sinif gorunuyor zaten ya. Ama gecenlerde osmangazi koprusunden 750 civari aldi o koydu acaba dediginiz gibi bi sey mi oldu hemen arastirayim :)
  20. harficer

Dominar 250 için tavsiyeler

Bende kart yok, her gecis sonrasi ihlalli gecisten odeme yapiyorum. Googlea yazarsaniz hemen cikiyor zaten. Diger sorulari bilmiyorum

Yeni mesajlar