Arama sonuçlarınız

1. bygamsiz

32/3 maddesinden ceza yedim şimdi ne yapacağım?

merhaba polis ceza kağıdı ve 1 hafta izin belgesi verdi ama hiçbirşey şöylemedi şunu yap bunu yap diye hiçbirşey anlatmadan gönderdi beni ne yapmam gerekiyor
  2. bygamsiz

XJ6 - ZX4RR - R7 kapışması

Merhabalar; Benim ihtiyar xj6 ile yeni nesil motorsiketleri trafige kapalı alanda deneme yaptık.
  3. bygamsiz

Adana Motofest

4. bygamsiz

TVS Raider 125 Rölanti STOP Sorunu

Motorumu 0 km olarak 28 Ağustos'ta bayiden satın aldım. Şu an 30 km'de, sürerken vesaire hiçbir sorun yok fakat ışıklarda durduğumda nadir de olsa 20-30 saniye sonra stop ediyor. Sebebi ne olabilir? (Start-stop özelliğini biliyorum, fakat o modda değilken oluyor; yani onunla alakası yok.)
  5. bygamsiz

Günü Birlik Gezi 1

Merhabalar İskenderun Erzin şahin tepesine günü birlik gezisi iyi seyirler.
  6. bygamsiz

İskenderun Erzin Günü birlik Gezim

Merhabalar; Küçük bir turlama diyelim daha çok otobanda gazlama kamera açısını tam ayarlayamamışım bir dahaki sefere daha iyi olur inşallah https://www.youtube.com/watch?v=k0W56vd-MfM
  7. bygamsiz

Intercom tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar Bilindiği gibi motorsiklet direksiyon sınavında belirli güzergah da komisyon ekibi ve öğretici araç ile takip etmektedir. Kursiyer ile irtibat halinde olmak gerekiyor bunun için intercom ihtiyaç var tavsiyeniz nedir. Simdiden Teşekkürler

Yeni mesajlar