Arama sonuçlarınız

1. AzÇok

N'oldu bizim ' Ciğer ' operasyonu ?

En son katıldığım MT gezisi 2010'daydı. Yeterli bir ara olmuş. Ciğer değil ama gezi severim. :)
  2. AzÇok

Motorsiklet çatlak stop lambasıyla muayeneden geçermi

Motosiklet değil ama otomobil stopu tamir ettim. Pvc ve sıcak plastikle şahane yaptım. (Öyle zannettim) Zamanla oradan giren su stobu pert etti. Yenisini aldım. Yani boşa uğraşmışım. Muayene bir yana mantıklısı yenisini almak.
  3. AzÇok

19 mayis 2026 trakya seferim

Güzel gezi. Güzel paylaşım. Böyle gezi yazılarını okuyunca bir anda hevesleniyorum. Sonra Güldür Güldür deki Fikri'nin sesini duyar gibi oluyorum; "Otur evinde be yaa!" :). Arada bir firar ediyorum. Geçen hafta belim ağrıdığı için evde yatıyordum. Akşam eşim "markete gitmen lazım" dedi. "Belim...
  4. AzÇok

Ayvalık - Cunda - Dikili Civarında Ufak Bir Gezi.

Güzel gezi. Güzel resimler. Köfteci Şerif bu bölgede en iyisidir bence. Ben de Dikili'deyim. Yaş ve sağlık sorunları nedeniyle hımbıl motorcu oldum artık. 2009 yılı MT Garipçe gezisinde sizden söz edildiğini hatırlıyorum. Bir daha buralara yolunuz düşerse tanışalım. Kazasız belasız ve keyifli...
  5. AzÇok

Herkese iyi bayramlar.

Iyi bayramlar.
  6. AzÇok

Cb125F in varken baska bir commuter almak ?

2011 yılında sıfır bir honda almıştım. Başıma tatsız olaylar gelmişti. Tamam honda iyidir. Fakat, hayal dünyasında yaşamamak lazım. Alternatifleri var mı? Tabii ki var.
  7. AzÇok

İzmir Çıkışlı Ege Turu

Antik kentleri gezmeyi seviyorsanız ve iç egeden gidip kıyı egeden dönmek ters gelmiyorsa aşağıdaki antik kentleri görmenizi tavsiye ederim. https://maps.app.goo.gl/MQbTwrPrbCNXSsJz6 https://maps.app.goo.gl/ttZ8nweHzJD2bFkV9 https://maps.app.goo.gl/hXCuVrSpk2jhn6CAA
  8. AzÇok

1 ay sonra uzun yola çıkacam neleri değiştirmem kontrol etmem gerekir?

En azından bu açtığın başlığın linkini bir yere yaz. Sonra "ben nereye gidecektim?", "tavsiyeleriniz nelerdi?" diye sormazsın :)
  9. AzÇok

Direksiyon sınavını geçtim şimdi ne yapıcam?

Hayırlı olsun. Unutma; nüfus müdürlüğü geçici belgeyi verene kadar ehliyetsiz sayılıyorsun.
  10. AzÇok

Egzozu boyamak

Gerçek bir değişiklik yapmak istiyorsan, biraz masrafa girip krom nikelaj yaptır. Atacağın fotolara hayran hayran bakalım.
  11. AzÇok

Egzozu boyamak

Bence siyah renk yakışanıdır. Gri olan korumasını bile siyah yaptım.
  12. AzÇok

Zafer Akçay'ın düzenlediği etkinliğe gelecek misiniz?

Bizim milletin klasik adetleri konusuna ben de kafa yoruyorum. Fakat, işin içinden çıkamıyorum. Örneğin, sürücü kursu eğitmenleri neden düşük ücret alırlar diye kimse sormaz. Özlük hakları M.E.B. tarafından neden gözetilmez diye kimse sormaz. Çalıştığım halde neden yeterli gelirim yok demek...
  13. AzÇok

Balıkesir'e Yerleştim. Geyikli-Assos-Adatepe'yi Geziyorum.

Daha önce Bandırma-Gönen-Balya-Bergama yapmıştım. Gezi yazını okuyunca bu bölgenin ne kadar güzel olduğunu hatırladım. Fırsat bulur bulmaz Dikili'den Bergama-İvrindi yaptım. Dönüşte Korucu'dan sola sapmayı unutunca köy yollarında kayboldum. Harika bir bölge.
  14. AzÇok

Balıkesir'e Yerleştim. Geyikli-Assos-Adatepe'yi Geziyorum.

Güzel bir motorla güzel bir rota. Fotoğraflar da güzel. Geyikli iskeleye kadar gitmiştim. Gittiğim yoldan geri dönmüştüm. Sanırım sahilden Assos rotası daha güzel.
  15. AzÇok

ruh eşimle tanıştım

Kazasız belasız ve keyifli sürüşler dilerim. Sanırım ben de aynı seçimi yapardım. Çok beğendim. Öyle bir başlık atmışsın ki daha fazla güzel şeyler söylemeye çekiniyorum, "hoop nooluyo lan" dersin diye. :)
  16. AzÇok

Yeni Motorum UM250 Renegade vegas

Kazasız belasız ve keyifli sürüşler dilerim.
  17. AzÇok

Zafer Akçay'ın düzenlediği etkinliğe gelecek misiniz?

Ben seviyorum. Her gün gençlerimizin yok yere sakat kaldığı, hayatını kaybettiği ülkemizde onun yaptıklarını yapan kaç kişi var? Bizde adettir. İyi işler yapanı sevmezler. Çalışmadan, yorulmadan zengin olanları dert etmez, Zafer Akçay üç kuruş kazanıyor mu acaba diye dert ederler.
  18. AzÇok

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

Yasal değişikliği talep edenlerin kazalara neden olan tayfa olmadığını düşünüyorum. Kuralları önemseyen, kurallar dahilinde güvenli sürüş yapmak isteyenler bu değişikliği istiyor bence. Kazalara neden olan zihniyete göre hız sınırları ahmaklar içindir. İstediğiniz yasal düzenlemeyi yapın hız...
  19. AzÇok

Motorum 2-3 aydır yatıyor ve marş basmıyor

Bu yıl benim motor da 5 ay yattı. Akü evde zaman zaman şarjda olduğu için sorun çıkarmadı. Benzinden de sorun çıkmadı. İlk marşta motor çalıştı. Enjeksiyonlu motorda normalde marş basarken gaz koluyla oynamaya gerek yoktur. Hala anlamış değilim. Neyse önerimi dinleyip yeni akü almaman iyi olmuş :)
  20. AzÇok

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

Avrupa'da motosiklet ve otomobil hız sınırlarının farklı olduğu ülkeler; Bulgaristan, Yunanistan,Türkiye,Litvanya. Hız sınırlarını aynı uygulayan ülkeler bunun ne zararını görmüş acaba? Ben hız cezası hiç yemedim. Fakat otomobillerle aynı olursa en azından kağıt üzerinde büyük araç ortamlarından...

Yeni mesajlar