Arama sonuçlarınız

1. F

A2 Enduro model yetersizliği

yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla model sayısının artması sizin problemi iyice büyütür.
  2. F

Honda PCX ve SH125 Modelleri arasında öneri

honda fiyatlarını belirlerken totonuzu dümdüz etmeye niyetli olduğunu belli ediyor zaten hocam. sürpriz olarak değerlendirmemek lazım. zamanla alışılır.
  3. F

0km çin mi 2.el 50-75 bin km arası japon mu

150-175 bin km arası pcx çok iyi seçenek olur bence. 50-75 binde daha rodaj tamamlanmadı gibi düşün. ciğeri açılmamıştır o km'de. işin şakası bir yana pcx veya nmax gibi motorlar %50 indirim yapılırsa sıfır alınır. yoksa bu motorlara yaklaşmak bile saçma. o fiyata başka marka ve modelde ne...
  4. F

bmw r1200gs için min. kullanıcı kilosu ve boyu?

1300GS bana dışarıdan biraz daha heybetli bir NC750 gibi geliyor. şehir içinde cidden çok zor mu kullanımı.
  5. F

Yaz sonunda genelde motosiklet kampanyası olur mu?

bunları motor olarak saymayanın ihtiyaç duyduğu muamele: "abi motor kalmadı, önümüzdeki ay gelecek, ancak yeni fiyattan gelir"
  6. F

3D Yazıcıdan Grenaj basılırmı

parçaları tasarlayabilirsen ya da internette hazır tasarımlarını bulabilirsen basılır bence. sonuçta görsel bir şey grenaj. baskı pürüzleri zımparayla alınıp boyanırsa gayet de olur.
  7. F

Motora el fatiha

allah affetsin başlığı okuyunca aklıma ilk @tommygun geldi
  8. F

TR'de Modifiyenin Yasak Olmasının Rasyonel Sebebi Nedir ?

evet dediğin gibiymiş. ben yanlış hatırlamışım. tüm motosikletlerin yasaklanması çok saçma cidden. sadece kurye yasağı olsa %100 haklı derdim ama diğeri başka bir durum.
  9. F

bu aşırı mantıklı bir yasak bence ya. motosikletlerin değil kuryelerin trafiğe çıkışını yasaklıyorlar ve bence çok iyi bir çözüm. şehri sel almış götürüyor mesela hangi kuryenin neyini denetlesinler.
  10. F

APP plakayı sevmek, adını telaffuz etmek bile suç olmalı bence. adı gıcık, tipi desen ne kattığı belli değil. sadece yasa dışı olduğu için ilgi çekiyor herhalde.
  11. F

Honda Türkiye'de Hangi Modelleri Üretecek? Fiyatlar Düşecek mi?

yerli üretilen pcx'ler satılırken müşterinin sırtında bayinin etrafında üç tur atma şartını kaldıracakmış honda. olumlu bir gelişme bence.
  12. F

Bursa Çakarlı Sis Farı Montajı Yaptıracaklara Müjde Mağazamız Açıldı !

cevap yazmaya çalışırken hata veriyor mu forum sizde de. düzeldi galiba
  13. F

Aprilia RS660 alınır mı

pcx ve nmax'in 270 bine satıldığı ve pazar lideri olduğu bir pazarda kime ne anlatıyorsunuz hocam. adamın motorda aradığı tek kriter "insanların gözünde sorunsuz" olması. gerçekten sorunsuz olması da değil bak. eminim pcx veya nmax alıp da sorun yaşayan adam "şansıma tüküreyim bana denk geldi...
  14. F

CBR500R ile Balıkesir-Safranbolu Hafta Sonu Gezisi

kız arkadaşınız görmez inşallah bu cümleyi hocam :D
  15. F

2025 nmax 125 tech max alınır mı ?

anlatayım. 270 peşin nmax'e vereceğinize gidin iki tane taksitli Freccia 150 alın. daha konforlu ve daha performanslı. kolay kolay sorun çıkarmaz ama sorun çıkarırsa diğerine binersiniz. sorun çıkaranı götürüp servise bırakırsınız. isterseniz boşta kalan motoru kiraya verip taksitini oradan...
  16. F

2025 nmax 125 tech max alınır mı ?

alınmaz 1754220145 pardon çok kısa yazmışım. 150 bine sıfır veriyorlarsa alınır, yoksa alınmaz.
  17. F

2023 Suzuki V-Strom DL650 (Fotoğraf Galerisi)

v strom'a fotoğraf galerisi açmak da bayağı cesur hareket :D
  18. F

Ağır hasar kayıtlı kozmetik olarak sorunlu motor alınır mı?

tam bunu yazmaya gelmiştim. yoksa bence grenaj hasarından dolayı ağır hasar kaydı olan her motor alınabilir. ama bu arkadaş o kadar apaçi ki fiyatı 177.999 yazdığı yetmemiş gibi bir de takas fiyatım 220 demiş. buna gidip bende 50cc yuki scooter var, takas fiyatım 220, başa baş değiştirelim o...
  19. F

Yokuş yukarı durma kalkma vitesler ve vites düşürme

şu kadar adam bir araya gelmiş sayfalardır vitesi nasıl düşürücez diye konuşuyor. sonra da otomatik motorları beğenmezsiniz :D DCT olunca yokuşta frene basıyorsun duruyor. sonra gaza basıyorsun gidiyor. hepsi bu :D
  20. F

Yenilenmiş Motosiklet Ticaret Projesi.

bence çok mantıklı bir iş. halihazırda hasarlı motorları alıp o şekilde satan birçok yer var. ama alacak adamın tecrübesi yoksa bu tip motorları almaya çekinir. siz hazır yapılmışını satarsanız bence ilgi çeker. fakat bu işe 5 kuruş bile yatırmadan önce o hasarlı motorlar en düşük maliyetle...