Arama sonuçlarınız

1. SonyaDor113

İstanbul Motor Fuarı 2023

Merhabalar İstanbuldaki motor fuarına gidenler var mı?, Nasıl buldunuz? Gidemeyenler/gitmeyi düşünenler için bir fikir olması için açıyorum bu konuyu. Gidenler izlenimlerini yazarsa hepimiz faydalanırız
  2. SonyaDor113

Yedek Parça

Merhabalar Motorsiklet ikinci el parçaları satışı olan site biliyor musunuz? veya çıkma parça da olabilir Kuba superlight 200 için aksesuar parçaları bakıyorum
  3. SonyaDor113

Vites sorunu

Bende superlight 200var 16model. Motor dururken vitesten boşa veya ikiye geçmiyor. Sorun dişlilerden mi kaynaklanır başka bir şeyden mi.
  4. SonyaDor113

Mondial motorları nasıl

Merhabalar Mondial motor nasıl marka RX3 veya nevada modeli kullanan var mı yorumları nedir merak ettim
  5. SonyaDor113

Superlight 200

Merhabalar Bende 2016 superlight 200 var Yaza doğru satmayı düşünüyorum. Kaç paraya gider fikir almak istedim Sarı sitede benzerleri 45-55 k arasında 2016 model 29bin KM Kazasız Yan çantalar var Arka çanta var Ön çanta var Ek olarak branda Telefon tutacağı
  6. SonyaDor113

600 cc Öneri

Merhabalar 17 ocak 2023 piyasasına göre; cc yükseltmek istiyorum Ayda bir iki kere Bursa İzmir arası (300km) gidebileceğim minimum 600cc motor önerisi alabilir miyim? Aklımda sıfır Honca NC700 veya ikinci el Suzuki V-Strom DL650 tarzı modeller var. Fiyat performans olarak önerilerinizi...
  7. SonyaDor113

Superlight 200 Çamurluk

Merhabalar Superlight 200 arka çamurluğum kırıldı komple oturak sallanıyor sallanıyor. Yenisini arıyorum
  8. SonyaDor113

Superlight 200

Merhabalar Superlight 200 için Ön spot ışığı arıyorum
  9. SonyaDor113

Chopper Uzun yol

Merhabalar Bende 2016 Superlight 200 var. Daha yeni aldım sayılır. 1000km anca yol yapmışımdır. Havalar güzel olduğu bir vakit 700 km yol yapma niyetim var. Yola çıkmadan önce nelere dikkat etmeliyim ve yanıma neler almam gerekir Yardımcı olabilecek var mı :):)

Yeni mesajlar