Arama sonuçlarınız

1. 4strings

Bursa, Atatürk Cad. civarındaki trafikten izlenimlerim

Bir gün tophaneden aşağı indim tiyatro önünde gidiyorum sıkışık trafikte. Altımda 115 cc Delight var. Birden motor sağa sola yalpa yapmaya başladı. lastik mi gitti bakayım derken aynadan bir baktım bir tane patenli ... artcı tutamaklarına tutunmuş kendini bana taşıtıyor. (@Nikkfurie siz yapıyor...
  2. 4strings

Trident'e Veda, 765'e Merhaba

Güle güle kullanın.
  3. 4strings

rodajı yapay zekaya yaptırmak

İnternette bir kaç videoda LLM'in sınıra ulaştığı, yapılan yatırımları karşılayamayacağı için yatırımların azalacağı ve tekrar laboratuarlara dönülüp o şekilde ilerleneceği gibi şeyler izledim. Aslı var mıdır yok mudur bilemiyorum.
  4. 4strings

İlk Motosiklet BMW K1600 GT

@Okan Sinan Ocan bir konuda sizinle aynı fikirde olmayan ve bunu düzgün bir şekilde ifade eden herkes sizin için; üşengeç, profesör, herbokolog. Ayıp! Her şeyin en iyisini siz biliyorsunuz.
  5. 4strings

Yuki Victor 250 kullanıcı yorumlari

Ne bindim ne gördüm ne biliyorum. Şu yazan özelliklere bakacak olursak + lar: ağırlık, fiyat, 6 vites - ler: satış sonrası - servis - parça, 250 cc ye göre görece düşük güç (200cc Hero da yağ soğutmalı güç tork değerleri hemen hemen aynı), ABS yok. Boyunuza uygun, fiyatı makul. Servis...
  6. 4strings

KTM'cilere -en azından Avrasya kıtasındakilere- bakıyor musun Muzaffer :)
  7. 4strings

Üşengeçlik konusuna hemen de ne güzel çabucak karar vermişsiniz. Kullandığım bilgisayarda youtube açılmıyor! Ama siz yargınızı hemen dağıtmışsınız üşengeçlik yaftasını yapıştırarak! Kas hafızası evet eğitimle daha kısa sürede olabilir evet ancak 2 3 günde değil. Ben nörofizyolojiden...
  8. 4strings

Videoyu izleyemedim ancak; İki günlük eğitimle kas hafızası oluşmaz! Gücü düşük bir motosikletle başlamanın nedeni; hataları daha fazla tolere edebilmesidir. Motosiklet insanın egosunu epeyce tatmin eden bir taşıt. Bu tuzağa çok kolay düşülebilir. Beklenmeyen acil durumlar oluştuğunda telafisini...
  9. 4strings

Polisten kaçtım zannetti Drondan Kaçamadı. Ceza: 20.000 TL

Geçen sosyal medyada gördüm; motosikleti bağlanmış biri, 3 arkadaşı ve 2 motor ile çekiciyi takip etmiş, çekici şoförüne silah dayadı, tetdit etti. Şoföre bizi görmedin sen falan diyor ama video nette. Motoru geri aldık diye video çekmiş. Plakaları falan da açık.
  10. 4strings

Fiyat dengesizliği ve motor tavsiyesi ne yapmalıyım?

Hem 2 fren disk hem çift kanal ABS, büyük avantaj.
  11. 4strings

Harley Davidson 883 Iron Kullanıcılarına Genel Soru

"Yastık Tasarımlı Hidrolik Kriko Larzep yastık krikolar maksimum 8 bar hava basıncı ile çalışır " Anlamadım bu havalı mı hidrolik mi?
  12. 4strings

Uzun yol için 350cc Scooter Mantıklı Mı ?

17 inç tel jantlı 400cc XP 400 ile çok rahat edebilirsiniz hem de gücü yeterli. 3,2 - 3,4 civarı diyor yakıtına 10000 km'dir kullanan bir arkadaş. Bir araştırmanızı öneririm.
  13. 4strings

Moto Guzzi Stelvio sürüş izlenimi

Hocam 1050 XT çok güzel makine benim en sevdiğim motorlardan ( o hacimde çelik fren hortumu koymasa bile) Ama onu da alsan 4strings dediydi dersin bir ufaklık istenir yanına. Artık dio mu olur cb 125 mi olur bilmem :D 800 de frenler nasıl? 650 nin odunluk hissi var mı @kamyoncumemo
  14. 4strings

Adam V7 bile daha uzun süre kullanılır demiş. Yalnız @Cyan şöyle bir durum var; daha güçlü konforlu motor evet daha iyi çok şey getiriyor ama götürdükleri de var. Büyük bir motor alırsanız eminim v- strom un pek çok özelliğini de arayacaksınız. Hatta yanına kardeş getirmek isteyeceksiniz.
  15. 4strings

Yola Fırlayan Çocuğa Çarpan Motosikletli, büyük tartışma başlattı

Ölüsü, dirisinden kıymetli olan güruh var. Biraz açayım; dirisinde cocuğun kadının falan kıymeti olmaz, hatta çocuğunu suça teşvik eder yaşı küçük, az yatsın diye. Karısına kızına sinek kadar değer vermez ölene kadar doğum yaptırır sağlığını düşünmez, kendi her haltı yer ama namus ağzından...
  16. 4strings

Bu sese kulak verin a dostlar.

Boyle bir sesi son duydugumda balansor mili rulmani ariza yapmisti. Komple sokuldu tabi motor.
  17. 4strings

Acikcasi hisleri yaratiyor mu bilmiyorum ancak benim icin gorunurde burun delikleri gittikce buyumus suslu rukus kadinlar gibi gorunuyor. Oncekiler daha bir ozgundu. 1764090700 Tam olarak o :)
  18. 4strings

Bu arabayla ilk karşılaşmam sanırım 79-80 yılıydı. Ankara Dışkapıda, o zamanlar 4-5 yaşlarındaydım. Sanırım gri renkliydi. Sahibi de başındaydı. ben yüksek sesle "Aaa! arabanın egzozu ortadaaaa!" demiştim de adam bana baktıydı cins cins :). Sonraları okul arkadaşım bir tane beyaz renk...
  19. 4strings

'15 kasa XT (Woody Woodpecker surat) favorim :D
  20. 4strings

Her zaman söylediğim gibi; önemli olan neye bindiğin değil; onunla ne yaptığındır. @yaşlıveacemi fındık kadar çinli motorla dünyayı gezdi mesela; saygı duyuyorum. Ancak motosiklet seçimi konusundaki düşüncelerim @ACT ye benzer. Hatta bir yerlerde şöyle bir kaç şey de yazmıştım. Hayatımda Moto...

Yeni mesajlar