Arama sonuçlarınız

1. 4strings

Küçük hacimli motosikletlerle tura çıkmak

Bu motoru çok araştırmıştım zamanında nerdeyse alıyorudum. Sonraki Derbiler böyle güzel değildi. 1767615220 Beğenmenize ve vakit ayırmanıza çok memnun oldum. Zaman az, yol uzun, motor da ufak olunca tam tadını çıkaramadım gerçekten. Ne var ki bir arkadaşım rotanın benzerini bir kez de...
  2. 4strings

Küçük hacimli motosikletlerle tura çıkmak

Her cc motorla her uzunlukta gezinin yapılabileceğini düşünüyorum. İki husus önemli: Birincisi motorunuza güvenebilmeniz gerek. Arıza çıkarma ihtimali yüksek bir motorla güvenip de yola çıkılmaz. Çıkılırsa zehir olma ihtimali yüksektir. Motorun bakımlarının düzgün yapılmış olması gerekir ki...
  3. 4strings

Bursa'da motosiklet ekipmanları satan büyük mekanlar

Beymotoda da epey çeşit var.
  4. 4strings

1.Ocak.2026 - Evde hımbıl hımbıl oturmayıp OMM.ci abilerimizin geleneğini yaşattık

Ne güzel gezin İzmirlerde. Burada tuzlayana kadar otobüs zor geçti sabah. (Öğleden sonra eridi ama o da yemedi)
  5. 4strings

24 model cb125f 34.000 kilometre kullanıcı deneyimi

@haluk23 hocam Ben blog işlerini hala devam ettiriyorum ama daha ne kadar devam ederim açıkçası ben de bilmiyorum. Arada müzik falan bir şeyler de paylaşıyorum (paylaşmadığım şeyler birikmiş o konuda da) Orta yaş krizi çok fena. (Atlattım mı atlatamadım mı emin değilim) Bu arada o yaşlarda...
  6. 4strings

Hocam anlaşılan bloğu derinlemesine incelemişsiniz, vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Beğenmenize çok sevindim. Gezilerde uydu navigasyonu kullanmaktan pek haz etmiyorum, harita ve tabela ile idare etmeye çalışıyorum ama bunun bedelini de sık sık yanlış yollara girip çıkarak ödüyorum...
  7. 4strings

bu aylarda hiç bmw görmüyorum?

O GS ciler bu soğuk ve ıslak havalarda scooterları ile gidip geliyorlardır işe falan.
  8. 4strings

KLE aynı V Strom gibi, -hacim olarak farklı sınıfta da olsalar- güvenilirliğini ispatlamış bir makine idi. sanırım 1994-2004 arası çok az değişikliklerle üretimde kaldı. Şimdinin 500 cc motorları ile benzerdi hissiyatı. ben 70.000 km kullandım bir defa konjektör bir defa da kilometre redüktörü...
  9. 4strings

Bence de :) şuraya bir bakabilirsiniz
  10. 4strings

Bu grupta ve fiyat skalasında kullandığım ve en memnun kaldığım motor Bajaj v15 ti. Farının tipi kayıktı ama; deposu çok güzeldi, bir depoyla 700+ km gidiyordu, depo kapağı elde kalmıyordu, önde ABS vardı, 12 hp hava soğutmalı, kick startlı, orjinal koruma demirli, orta sehpalı, zinciri yağı...
  11. 4strings

Büyük kapışma! Tiger 1200 Rally Pro vs Africa Twin ADV ES vs BMW F900GS ADV vs KTM 1390 ADV

Bu çatara patara işinin nirvanasını Classic 350 ile yaşadım. K-ridesten motoru alır almak Korlas'ın önünden aşağı inerken bir sesler geldi tam climax yani. Bu arada egzoz patlaması genelde kompresyonda ya da gaz kesince oluyor benim gördüğüm. Çiğ benzin mi kalıyor nedir?
  12. 4strings

Markalar, Modeller, Sürücüler... (Gırgır Konusu)

BMW R1xxx GS kullanıcısı: Aslında herkesin bu motordan almak istediğini ama parası olmadığı için alamadığını düşünür. Motosiklet BMW dir gerisi de öyle bisiklet gibi bir şeydir. Selam veren herhangi bir motorcuda aynı markadan yoksa genelde karşılık vermez, aynı markada da verdiği nadirdir...
  13. 4strings

Kawasaki bakımı için servis önerisi

Bursa Kocaman Motosiklet
  14. 4strings

HJC V10 vs Scorpion EXO HX1

Sadece tip olarak konuşuyorum, Torc t -1 var ama koruma ve kalite olarak soru işareti.
  15. 4strings

Yılbaşına gelmeden özel bir tur

Yine de Bursa'ya bir gezi düzenlenebilir.
  16. 4strings

Retro motosiklet mont önerisi

Ben de internetten aldım bilmiyorum malesef.
  17. 4strings

Retro motosiklet mont önerisi

Mont Bu üründen kullanıyorum memnunum. (Royal Enfield Classic 350 ile iyi gidiyor)
  18. 4strings

Hafif Siklet Çok Yönlü ADV Motosiklet Tavsiyesi

Tek silindir olmasa Himalayan uygun.
  19. 4strings

Bursa, Atatürk Cad. civarındaki trafikten izlenimlerim

Lostrada işim olduğunda geriliyorum hep; tam o yolda. İşi iyidir bu arada muhtemelen biliyorsunuzdur.

Yeni mesajlar