Arama sonuçlarınız

1. A.Türker

Cbr 125 Komple Performans Egzoz Set

Motorumdan söktüğüm egzozumun hiçbir sorunu yoktur. Boğaza kadar orjinal egzozu kesip biçmenize gerek yok videodan sesini dinleyebilirsiniz. Forumdan özel mesajla ulaşabilirsiniz. Malum site ilan no:248712890 Egzozun sesi: https://youtu.be/ISC2Zj06qgw
  2. A.Türker

Varaderoya benzeyen bir Honda

Geçen gün şirinevler honda servisinin önünde bizim cbrın boyutunda ama kafası aynen varadero olan bir motor gördüm. Ön farı varaderonun aynısıydı. Custom birşeye benzemiyordu. Kuyruk lambası ise cbrınkinden küçüktü. Her yerine baktım ama tüm stickerları sökülmüş olduğu için modelini bulamadım...
  3. A.Türker

Bu Kadar Ucuza Rev it Jüpiter Mont

Arkadaşlar yepyeni rev it jüpiter 4 mevsim montum satılıktır. L beden Sırt,kol,omuz korumaları vardır, çift fermuarlıdır. Kışlık iç astarı vardır. Kuru temizleme yapılıp teslim edilecektir. Fiyat 320 tl. sıfır fiyatıyla karşılaştırabilirsiniz. Tekeriniz düz bassın.
  4. A.Türker

Gidon Topuzu Sökme ve Boyama

İyi forumlar gidon topuzundaki boya atması ve paslanma nedeniyle söküp boyamak istiyorum. Sol tarafı söktüm ama sağ taraf hiçbir şekilde kımıldamıyor. Yarın şarjlı vidalamayla deneyeceğim ama olacak gibi durmuyor. Yağ sıkıp gevşetecek yerde yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum olmazsa sökmeden...
  5. A.Türker

Motorum 70in üstüne çıkmıyor

merhaba arkadaşlar. motosiklet konusunda daha çok yeniyim tanışma kısmında da belirttiğim gibi honda cbr 125 aldım 2013 model ve 5000kmde. motorumun bakımları tamam gazı açıp düzgün vites attırmayla 4.viteste 70e kadar gayet rahat ve seri bir şekilde çıkıyorum ve orda kalıyorum :mrgreen: yeni...
  6. A.Türker

Merhaba Güzel İnsanlar.

Merhaba arkadaşlar 22 yaşındayım istanbul-şirinevlerde yaşıyorum. İngilizce öğretmenliği okuyorum ve yapıyorum. 1 yıldır motor alma isteğim var bu forumdan öğrendiklerimle 1 yıl içinde kararlarımı verdim. Burada okuduklarıma uyarak hayırlısıyla bugün 2013 model cbr 125r alabildim. bunun yanı...

Yeni mesajlar