Arama sonuçlarınız

1. istanbuls34

Motosiklet ayna vida gevşemesi

Abilerim merhabalar mondial drift motosikletime aynalarını sıkmama rağmen titreşimden tekrar sökülüyor bunun için ne yapabiliriz ?
  2. istanbuls34

Ankara etlik de taksi ve yunus polisi çarpıştı

"Ankarada trafik" adlı facebook sayfasında paylaşılan gönderide : Ankara etlik de yunus polisi ile taksi çarpışmış. Umarım polisimizin durumu iyidir. [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
  3. istanbuls34

rks titanic sizce nasıl bir motor ?

Abilerim merhabalar rks titanic 150 motor bakmıştım birkaç ay önce 12 binde ilk sahibinden üstelik çok uygun fiyata satıyordu. Tek sevmediğim tarafı normal motosikletlerde 1 aşağı 2,3,4,5 yukarı şekilde iken bu motorda hep aşağı doğru vites artıyordu bir kötü yanı buydu benim için. Motoru almak...
  4. istanbuls34

Motor için kilit alarm önerisi

Merhabalar ehliyetimi ve motorumu almama biraz zaman var ama ben baştan önlemimi almak istiyorum. İnternet de çok fazla kilit var hangisi iyi bilemiyorum siz tecrübeli abilerime sormak isterim birde aküye direk bağlanılan alarm almayı düşünüyorum sadece sesini duyayım yeter motoru evimin hemen...
  5. istanbuls34

İlk defa 2. el motosiklet alırken neler yapılması gerek ?

Herkese selamlar forumda yeniyim 2 ay sonra a2 ehliyet kursuna yazılacağım ehliyetimi aldıktan sonra 2. el ucuz bir motosiklet alacağım ancak neler yapmam gerek pek bir şey bilmiyorum bildiğim tek şey noterden satış almak bundan sonra neler yapmam gerekli? Aydınlatırsanız sevinirim şimdiden...

Yeni mesajlar