Arama sonuçlarınız

1. ibooo

Kawasaki Ninja 300

2014 model Kawasaki Ninja 300 (Special Edition) motosikletim satılıktır. - 6.000 bakımını yeni yaptırdım. - Üzerinde Pirelli Diablo Rosso 2 lastikler bulunuyor. (728 TL'ye almıştım) - Koruma takozu, siyah ön cam, özel küçük plakalık bulunuyor. - Pazarlık payı vardır, son fiyatı ciddi alıcılarla...
  2. ibooo

34 EFH 18 Piaggio Sahibi Burada Mı?

Facebook'ta aşağıdaki resmi paylaşmışlar. Ben de şimdi plaka sorgulattım, çalıntı gözüküyor. Sahibi buralarda mı?
  3. ibooo

Lastik İhtiyacı Olan Var Mı?

Merhabalar, Bugün Ninja 300 motosikletime Pirelli Diablo Rosso 2 lastik taktırdım. Motosikletin üzerinde ki 3.700 KM kullanılan orjinal lastikler boşa çıktı. Marka: IRC RX-01 Ön: 110/70 Arka: 140/70 Aramızda öğrenci olan, lastikleri eskiyen ama maddi durumlardan dolayı değiştiremeyen birileri...
  4. ibooo

Bu Nasıl Parkur?

Endurocular zoru sever. :)
  5. ibooo

Tuhaf Bir Kaza

6. ibooo

Biri CROSS mu dedi?

Bu nasıl bişeydir böyle.
  7. ibooo

Motosiklet Kazaları

Yağışlı havada aracını önümüze kıran öküz; 2 Tırın arasına dalmak; Tali yollar da en çok yaşanan şey; Geyiğe çarpıp, hiç bir şey olmamış gibi devam etmek; Önümüze kıran bir başka öküz; Tali yollar da en çok yaşanan şey; Scooter / Kör Nokta; Virajı alamamak; Çok ucuz...
  8. ibooo

Kawasaki Ninja 300 Special Edition

Kullandığım Maxi Scooter'ı Kawasaki Ninja 300 Special Edition ile takas ettim. Kawasaki Ninja 300 ile İstanbul trafiğinde ve Bandırma - Balıkesir arasında 3 gündür yollardayım. Maxi Scooter sonrasında Super Sport bana çok daha keyifli geldi. Uzun vadede görüşlerim değişir mi zaman gösterecek. :)
  9. ibooo

Motorcu Muhabbeti

Youtube'ta takip ettiğim Motorcu Muhabbeti isimli bir hesap var. Videoyu çeken arkadaş, motosiklet ile yolculuk ederken güzel şeyler anlatıyor. Keyifle sürüşü izlerken bir yandan da arkadaşın değindiği konuları dinliyorsunuz. Bence çok samimi bir üslubu var. ÖRNEK VİDEO | 2. El motorsiklet...
  10. ibooo

Satılık Piaggio X Evo 250

Vitesli motosiklete geçmek için Piaggio X Evo 250 maxi scooter'ımı satışa çıkardım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-piaggio-4-aylik-mat-siyah-2014-model-x-evo-250-179081488/detay/ adresinden detaylara ve daha fazla fotoğrafa ulaşabilirsiniz.
  11. ibooo

Yere Çöp Mü Atıyorsunuz?

12. ibooo

2014 Piaggio X Evo 250

Yaklaşık 10 yıllık scooter tecrübemden sonra vitesli motosiklet denemeye karar verdim. Piaggio'yu yeni almıştım ama yeni bir heyecan arıyorum sanırım. Artık ileride vitesli motosikletle devam mı ederim yoksa maxi scooter'a geri mi dönerim zaman gösterecek. :) Bu nedenle Piaggio X Evo 250...
  13. ibooo

Otobüsün Jant Kapağı Önüme Fırladı!

Selamlar, Her haftasonu olduğu gibi dün de çıkıp motosikletimle biraz turlayayım dedim. Bebek'ten Sarıyer sahil boyunca Rumeli Kavağına kadar gittim. Dönüşte yine sahil yolundan ortaköy istikametine doğru gidiyorum. Önümde şu tip otobüs seyir halinde. Ne olduğunu anlamadım birden yolun...
  14. ibooo

Kaskın Önemi

Dubai Trafik Polisi tarafından konu gayet güzel özetlenmiş.
  15. ibooo

Richa Airstrike vs 4Riders Armor

Selamlar, Mont almak için 2 seçenek arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmek gerekiyor? Var mı aramızda bu ürünleri kullananlar? Ya da 'bunların ikisini de boşver şuna bak' tarzında yorumlara da açığım. 1. Richa AirStrike ...
  16. ibooo

Yaya bana çarptı!

Dün sabah scooter'ımla işe doğru yola koyuldum. Şişli Camii'sini geçtikten sonra sağ şeritten Beyoğlu istikametine giden yoldan (Abide-i Hürriyet Cd) devam ediyordum. İleride trafik çok yavaş akıyordu bir otobüste durup yolcu indirmeye başladı. Ben de bu sırada otobüsün solunda ki 1.5 metrelik...
  17. ibooo

Yeni Motosikletim; Piaggio X Evo 250

Selamlar, İstanbul dışında küçük bir ilçe de 7,8 yıllık scooter tecrübem bulunuyordu. İstanbul'da şehir içinde işe gidip gelmek için ve haftasonu şehir dışına çıkmak için kullanabileceğim motosiklet arıyordum. Uzun bir araştırmanın ardından tasarımı (tipi) en çok hoşuma giden Piaggio X Evo...

Yeni mesajlar