Arama sonuçlarınız

1. ibooo

KTM Duke 200

Arkadaşımın ilanıdır. Sahibinden üzerinden mesaj atabilir veya arayabilirsiniz. KTM DUKE 200 | 2014 MODEL 25.000 bakımını ve muayenesini yeni yaptırdım. (Tüm bakımları yetkili servis tarafından yapılmıştır.) Üzerinde Pirelli Diablo Rosso 2 lastik takımı bulunuyor. Ekstralar; Yan koruma demiri...
  2. ibooo

ALTIN ELBİSELİ ADAM KEVLAR HOODIE

XXL bedendir. Sırt, omuz, dirsek korumaları bulunuyor. Kumaşı nedeniyle günlük kullanımda çok rahat ediyorsunuz. İhtiyaç fazlalığı nedeniyle satılıktır. İLAN...
  3. ibooo

RICHA AIRSTRIKE 4 MEVSİM MONT (XXL)

4,5 kez kullanıldı. Sıfır gibidir. XXL bedendir. Şişli / Mecidiyeköy'deyim. İLAN: https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-richa-airstrike-4-mevsim-mont-xxl-306235195/detay/
  4. ibooo

YAMAHA FAZER 8 | 4 silindir | 800 cc | Sport Touring

4 silindir | 800 cc | Sport Touring Satıldı.
  5. ibooo

Satılık: Yamaha Fazer 8 (2013)

İlan Detayları: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2013-model-beyaz-renk-yamaha-fazer-8-306226053/detay/
  6. ibooo

AKRAPOVIC Carbon Slip-on Egzoz

Yamaha Fazer 8 motosikletimde kullandığım, Akrapovic Carbon egzozu satıyorum. Fiyat: 1.500 TL İlgilenenler özel mesaj ile iletişime geçebilirler.
  7. ibooo

YAMAHA FAZER 8 | BEYAZ | 2013

EKSTRALAR: Michelin Pilot Road 4 lastikler yeni takıldı / az kullanıldı. Üzerinde Akrapovic egzoz bulunuyor. Orjinal egzozu duruyor, alıcıya vereceğim. Plakalık iptali ile daha spor görünüme sahip. Orjinal plakalık / kuyruk duruyor, alıcıya vereceğim. Motosikletin kuyruk kısmına gömülü led...
  8. ibooo

Yamaha Fazer 8

2013 model, beyaz renk Fazer 8'im satılıktır. Üzerinde 2.000 KM kadar kullanılmış, Michelin Pilot Road 4 lastikler bulunuyor. Diğer detayları sahibinden sayfasından görebilirsiniz. İLAN: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-fazer-8-beyaz-278359253/detay/
  9. ibooo

SONY AS100 + Kask Aparatları + 64 GB Hafıza Kartı

EKSTRALAR: - Kameraya mikrofon takarak kullanabileceğiniz AKA-SF1 iskelet. (75 TL) - Kamerayı kaskın soluna / sağına bağlayabilmek için, BLT-UHM1 baş kiti (150 TL) - 64 GB Samsung hafıza kartı (110 TL Gold Bilgisayar faturası mevcut) Ücret: 1.000 TL İLAN...
  10. ibooo

Sony AS100 Action Cam

Selamlar, Sony AS100 kameram, hafıza kartı ve bağlantı aparatları ile birlikte satılıktır. 30.01.2015 tarihli Sony Türkiye faturası mevcuttur. Özel mesaj ile iletişime geçebilirsiniz. Ekstralar: - 64 GB Samsung hafıza kartı (110 TL Gold Bilgisayar faturası mevcut) - Kameraya mikrofon takarak...
  11. ibooo

Önümüze Kıranlar

12. ibooo

Bakışı Kaçırmak

Youtube'ta denk geldiğim bir video. Videoyu ekleyen arkadaşın yorumları da aşağıda. 2:40'tan itibaren izleyebilirsiniz. "hata bende sayılır arkadaşlar bildiğim hiç bir kuralı uygulayamadım.çok hızlı girmemekle birlikte her zaman ki hızımdaydım bu virajda ancak hep iç kısımdan almıştım...
  13. ibooo

KTM Duke 125

Selamlar, Ofisten çalışma arkadaşım turuncu renkli duke 125 almak istiyor. Bütçe nedeniyle 2012 veya 2013 modeli tercih edecek. Aramızda Duke 125 motosikletini satmak isteyen var mı?
  14. ibooo

ACUN, H2'yi Test Ediyor

Acun Ilıcalı, terlik ve kapriyle Kawasaki H2'yi test ediyor.
  15. ibooo

Yuvacık Yollarında

14 Haziran Pazar günü Yuvacık'a giderken kayıt almıştım. Uzun yol videolarını izlemek sıkıcı olduğundan, 1 dakikalık video klip haline getirdim.
  16. ibooo

Motosiklete Özel Aksesuar Üretimi

Merhabalar, Yamaha Fazer 8 kullanıyorum. Motosikletin önceki sahibi plakalığı iptal edip, sinyalleri kuyruğa montelemiş. Çok güzel duruyor ve spor görünüm katıyor. Bu yüzden orjinal plakalığı takmak istemiyorum. Ancak kuyruk altı plaka ile dolaşmakta pek hoşuma gitmiyor. Tabi bir de ıslak...
  17. ibooo

Yamaha Fazer 8

Merhabalar, Yamaha Fazer 8'e geçebilmek için, mevcut motosikletimi satmam gerekiyordu. Ben de Kawasaki Ninja 300 motosikletimi satılığa çıkarmıştım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-ninja-300-special-edition-plus-pirelli-diablo-rosso-2-lastik-203831911/detay bu adresten...
  18. ibooo

Ninja 300 Special Edition + Pirelli Diablo Rosso 2 Lastik

2014 Model Kawasaki Ninja 300 (Special Edition) motosikletimi satma sebebim; 4 silindirli Sport Touring'e geçmek istememdir. Almak istediğim motosikleti kaçırmamak için fiyatı geçici süre uygun tutuyorum. İLAN DETAYLARI ...
  19. ibooo

İstanbul > İznik > Yenişehir

Selamlar, Bu hafta İstanbul'dan Bursa/Yenişehir'e gitmem gerekiyor. Hava güzel olursa motosikletle gideceğim. (Körfezden dolaşarak) Yandex'ten baktığımda Gölcük'ten İznik'e sapan bir rota çıkardı. Ama bana orman içinden geçen köy yolu gibi geldi. Bu bölgeyi bilen arkadaşlar, bu yolu...
  20. ibooo

Vespa LX 150

Şirketten arkadaşım Vespa scooter'ını satıyor. Detayları http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-vespa-vespa-lx150-siyah-2008-model-204347030/detay/ adresinden inceleyebilirsiniz.