Arama sonuçlarınız

1. GazlayanAdem

Vites nasıl atmalıyım yeni başladım

Aynen kardeşim öyle
  2. GazlayanAdem

Kulak Tıkacı Hakkında

Abi, büyük ihtimalle zaten saydığın bu 2 sebepten ötürü sıkıntı oluyor bende bazen. Çünkü ben genelde çok derine yerleştirmiyorum daha çok baskı yapmasın diye ama bu sefer de sanırım dışarıda kaldığı için kask baskı yapıyor. Dediğin gibi yapacağım bi dahakine. Köpük olanlar evet, sesi aşırı iyi...
  3. GazlayanAdem

Kulak Tıkacı Hakkında

Hem köpük kulak tıkacı hem de motosafe kulak tıkacı kullanan birisi olarak deneyimlerimi paylaşmak isterim. Geçen sene erzurum'dan antalya'ya gelirken köpük kulak tıkacı kullanmıştım. Kulağı komple kapattığı için basınç masınç mahvetti kulağımı. Kaskın baskısıyla tıkacın baskısı da birleşince...
  4. GazlayanAdem

Motosiklet pantolon onerisi

İşte o konuda maalesef bilgim yok. Bikerjeans ve riderdenim kullanan birisi bilebilir bunu.
  5. GazlayanAdem

Dayanıklılık konusunda yazdığım ileti abi :D
  6. GazlayanAdem

Evet ben de aynı konudan muzdaribim. Giymeden önce düzeltmekten bıktım maalesef. Dik gitsin abi ya, sonuçta defileye katılacak değiliz :D ya da daha koyu tonda bi mavi ile dik. Dert ettiğin şeye bak, ben de yorulan kopça kısımlarına içten yama yaptırmayı düşünüyorum mesela. Sonuçta paris moda...
  7. GazlayanAdem

Abi, giydikten sonra nasıl dönüyor ki. Giyerken döner düzeltirsin, bitti gitti. Tırtıklı kısım dışa, düz kısım bacağa olacak şekilde
  8. GazlayanAdem

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

Burak niye gitmiş abi ya. Ne güzel goy goy yapıyordu
  9. GazlayanAdem

Böyle uyarısı olanlar banlananlar mı olmuş oluyor abi? Geçici olup olmadığını nereden görebiliyoruz?
  10. GazlayanAdem

Motosiklet Satışları

Araştırdığım kadarıyla böyle bi tablo oluşturulacak bir kısım bulamadım tüik'te. Sadece şu linkten tescil sayıları var marka bazlı https://biruni.tuik.gov.tr/medas/?locale=tr Açılan sayfadan istatistik konularına göre gösterge değerlerini seçip raporlama yapabilirsiniz. Telefondan beceremedim...
  11. GazlayanAdem

Abiler, geçenlerde şu hondacı Burak kaya mıydı neydi ona fark etmiştim az önce de osm@n abide fark ettim. Üyelik iptal edilmiştir diye. Burak'ı bilemem de osm@n abinin yorumları keyifle okuyorduk ya ne olmuş ki?
  12. GazlayanAdem

Deneyip de aldık abi. Hatta dar bile sayılabilir. Arkadaşın yaşadığı şey eğer giydikten sonra oluşan bir şeyse bilemem de benim yaşadığım giyerken korumalar dönüyor, bükülüyor filan düzeltmek zorunda kalıyorum her giyişimde. Yoksa giydikten sonra Bi sıkıntı yok zaten.
  13. GazlayanAdem

Maalesef, her giyişimde düzeltmekten usandım.
  14. GazlayanAdem

Geçen sene ben de riderdenim almıştım abi. Geçenlere afedersin g*tümden düşmesin diye arkadan 2 tane sağlı sollu kemer kopçalarından şöyle hafiften bi çekeyim demiştim, demez olaydım. Bim poşetinden mi diktiniz abicim bu pantolonu ya. Güya dayanıklı kumaşmış. Peehhhh..... Ulan parmağımla küçük...
  15. GazlayanAdem

Pinlock kaska takılı mı nasıl anlaşılır?

Hazır pinlock konusu açılmışken, hjc'nin pinlockunu alıp takmıştım 1-2 ay önce. Artık sonra ne olduysa geçenlerde yolda giderken vizörü açayım derken pinlock fırladı gitti. Pinlockun içerideki çıkıntılara geçirildiği oyuk kısımlar daha da açıldığı için (nasıl açılıyorsa artık) gevşediğinden...
  16. GazlayanAdem

Pinlock kaska takılı mı nasıl anlaşılır?

Pinlock muhtemelen ayrı gelir. Kör değilseniz zaten Pinlock takılı olup olmadığını fark edersiniz. İç kısımda ekstra bir camı görürsünüz zaten.
  17. GazlayanAdem

Motosikletin masrafları sizi de tiksindirmiyor mu?

Hiçbir şey, "abi hiçbir sıkıntısı yok, bakımları yeni yapıldı; benzinini koy, bin git" diye aldığın motorun çıkarttığı masraf kadar tiksindirmez.

Yeni mesajlar