Arama sonuçlarınız

1. onurdroid

Bu Honda Modelleri Ülkemize Neden Gelmiyor?

😁 Vallahi koleksiyonluk, eşsiz ve nadir bir alet. O kadar çirkinki çok sevimli. Zengin olsam bundan bitane sıfır gibi bulup atardım garaja. Mesela Van Gogh'un eserlerinin değeri de o yaşarken anlaşılmadı, saçma sapan ne boyamış bu dediler. Kült işte (:
  2. onurdroid

Getirsin hemen bitane alayım. Birşey aynı anda hem bu kadar gudubet hem de bu karar güzel olamaz 😅
  3. onurdroid

Biraz uzun bir yol için motor arıyorum ne almalıyım

NC750X önerilerine katılmakla birlikte en az 2019 ve üzeri veya bütçeye göre tercihen 2021 ve sonrası makyajlı kasa. Her iki modelde de tork kontrol ve sürüş modlari mevcut. Bu geçişte sizi zorlamaz. Az yakar çok kaçar. Sukuter konforu istiyorsaniz DCT otomatik olanı, keyfe göre de manuel olanı...
  4. onurdroid

Alternatif kask önerisi.

HJC i71 olabilir. Dahili güneş vizorü var, pinlock a hazır ve kutunun içinden çıkıyor. Sonuçta pinlock un kendisi bile buyuk maliyet ve konfor.
  5. onurdroid

İçlik İncelemesi - Ne Varsa Hayvanlarda Var (:

Hocam deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Belki bünyeden bünyeye fark ediyor olabilir veya üst katmanlara göre. Ben mesela BL500'leri genelde hava 10-15 derece olduğunda, Ankara tabi epey serin hissettirityor, terletmesin diye, içlik, üzerine softshell bi mont ve mevsimlik mont ile...
  6. onurdroid

Yazlık mont içi giyim

İnce mikron %100 merino t-shirt. Bütçe uygunsa bu işin çözümü bu, en azından kendi deneyimlerime göre. Yazın mümkün olduğunca serin tutar, kışın sıcak. Kilit noktası hava geçirgenliği yüksek olması ve teri dışarı atarak kolay kuruması. Pamuklu veya sentetik içerikler teri havlu gibi çekiyor ve...
  7. onurdroid

Top speed i kac bunun. MT25 bile 200 yapıyor. Honda b*k gibi motor yapmış... Gibi şeyleri saymayı unuttun hocam 😁 GB350S in ne çok seveni varmış ☺️ Gelse bile 350cc hacminden dolayı %37 lik vergi dilimine girer, fiyatı olur 500 bin. Kıbrıs'ta satılıyor mesela. Onlar mı yavru vatan biz mi...
  8. onurdroid

Motosikletle Viraj Dönememek

Bence videoyu çeken arkadaş pek güvenli sürüş dinamiklerine hakim değil (: -Disardann disardann -Araba kendi seridinde gidiyor sanane -Disardann ...Güvenlik balonu chatten ayrıldı.
  9. onurdroid

Sıfır Motosiklet Almak İçin En Uygun Zaman ve Kampanyalar

Tam bu sebepten elde nakit tutup taksitli alışveriş yapmayı mantıklı buluyorum (: Ben de şuan tam olarak böyle bir izlenime kapıldım (:
  10. onurdroid

😁😁😁 Sonuçta işin içinde ego olmayınca, bilgi paylaşımı olunca ne güzel oluyor, öğrenmek, bilgi paylaşmak için buradayız neticesinde ☺️ Hepimizi minik birer finans uzmanına çevirenler utansın, onlar birbirini yesin bence 😁
  11. onurdroid

Tabiki fırsat maliyetini de hesaplamak gerekir, ancak piyasa koşulları şuan oldukça değişken. Faiz son bir kaç aydır neredeyse sabit olduğu için, hesaplama için bir referans sadece. Motorun kendisi olmasa da nakiti harcamak veya tutmakta kendi başına bir yatırım tercihi neticesinde. Motorun o...
  12. onurdroid

Hesabım doğru hocam (: Ama sizinki de kısmen doğru (: Benim hesabımdaki ince detay, bu senaryodaki 280 bin in tamamını faizde tutup, taksitlerini cepten, maaştan vs. ödemek üzerine kurulu. Yani o 280 bin'in 12 ay boyunca faizde yatması gerek. Sizinkisi ise faizde olan 280 bin TL üzerinden her...
  13. onurdroid

Tam olarak öyle değil hocam. Bunu nakit harcamayı seven arkadaşlarıma da çok anlattım ve tavsiye ettim ama akıllarına yatmadığı için bu hesaba çok girmek istemiyorlar. Faiz yüksek geldiği için gözleri korkuyor ama metematik yalan söylemez :) Kendimden örnek vereyim: Ben Honda CL250'yi aldığımda...
  14. onurdroid

Ek gümrük vergileri, Cruiser lara talebin azalması vs. Civic bile terk etti bizi, Rebel mi gelsin (: Ben de zamaninda GB350S i çok bekledim ama gelmez.
  15. onurdroid

2025 Tracer 7'de kampanya yapmışlar, şuan güzel fiyata veriyorlar. Bu fiyata böyle bir sport touring, ilgilenenler için mantıklı. Taksit var mı bilmiyorum ama. 1775812457 Çok mantıklı bi hamle, işte bende bunu kovalıyorum. Gerekirse beklerim artık yapacak birşey yok. 2026 modeller henüz...
  16. onurdroid

Hocam nakit liste fiyatından bahsetmiyorum aslında. Burada önemli olan ne kadar yüksek fiyata 0 faiz taksit kampanyalı olması. Yüksek enflasyon ortamında nakit harcamak büyük risk. O yüzden 0 faiz taksit kovalamak bence mantıklı. Sonuçta elinizde biriktirdiğiniz parayla da motor alana kadar...
  17. onurdroid

Teşekkür ederim hocam tespitlerinizi paylaştığınız için. Açıkçası ben de böyle bir izlenime kapıldım. İlk defa geçen sene Kasım'da sıfır bir motosiklet aldım (Honda), çok güzel bir taksit kampanyası vardı. Bir çok markada aynı şekilde. Sonrasında takip edince taksit oranı yavaş yavaş azaldı ve...
  18. onurdroid

Arkadaşlar selamlar, Bu sorunun en basit cevabı "paran olduğu her zaman" olabilir evet ama piyasayı takip eden arkadaşlara sormak isterim, zira yeni niyetlendigim için öncesinde pek takip etmiyordum. Bir çok marka sezon açıldığı bahanesiyle 0 faiz taksit kampanyalarını bitirmiş, bu da gizli...
  19. onurdroid

Yamaha Rezilliği!!!

Bu konu globalde de epey konuşuldu. Bir ahbap MT-09 a heves edince merakımdan araştırmıştım zamanında. Genellikle sorunun koruma takozundan veya ciddi kaza/düşmelerden kaynaklı olduğunu tahmin ediyorum. Özellikle koruma takozu yüksek şüpheli, muhtemelen vidası uygun tork değerinde değil...
  20. onurdroid

Tam Sopalık!!!

Kamera motosikletçinin kaskosu. İyi kötü mutlaka birtane alıp kullanmak lazım. İlla aksiyon kamera olmasına gerek yok, interkom + kamera gibi çözümlerde var. Hayat kurtaran bir yatırım olur. Arabada yıllardır kullanıyorum. Bir defasında en korktuğum şey başıma geldi, ben durur halde iken önüne...