Arama sonuçlarınız

1. Renderman

Motosiklet önerisi

MV Agusta hayırlı olsun, güzel seçim :) Korlas ile uğraşmaktansa arabam ile trafikte vakit kaybetmeyi tercih ederim :D
  2. Renderman

Türkiye Yarış Pistleri Hak.

İstanbulpark zaman zaman motosikletler için track days düzenliyor. En son geçen sene arabam ile katıldığımda, 1 seans otomobiller piste çıktı, bir sonraki seans ise motosikletler çıktı. O gün dönüşümlü olarak pisti kullandılar.
  3. Renderman

Motosiklet önerisi

İlk aklıma gelen Tracer 9 serisi. Kasayı güncellediler ve özelliklerini de beğeniyorum. Bahsettiğiniz bütçenin biraz üstüne sıfır km olanları da var gözüküyor ancak bazı bayilerin kampanyaları da var diye duydum.
  4. Renderman

Hondasının da Japonunun da..

Geçen gün de KTM'yi gömmüştük forumca, Kawasaki'yi zaten gömüyorduk. Hadi şimdi de Honda'yi gömelim, elimizde başka hangi marka kaldı? :) Sorun markalar değil arkadaşlar, sorun muhattap oldugumuz servisler maalesef... Geçmiş olsun dostum, diyecek başka lafım yok. Belki Honda Türkiye'ye konudan...
  5. Renderman

Kamera Seçememe Sorunsalı :/

Hayırlı olsun, güle güle kullanın
  6. Renderman

Kamera Seçememe Sorunsalı :/

Ben de epeydir motosiklette güvenlik amacıyla kullanmak üzere kamera araştırıyorum ve Insta360'da karar kıldım. X5 için gece çekimleri başarılı denmiş, o yüzden X5 düşünüyorum. Bakalım, gelecek ay yurt dışına çıkarsam Essential Bundle alacağım. Lens Guard, yedek batarya ve 1tb'lik sd card motor...
  7. Renderman

Bu kitabı okumadan kontağı çevirmeyin

V-Storm 650'nin 2025 modelleri ne zaman gelecek ve fiyatlarını internet sayfalarına girecekler, bekle bekle sıkıldık valla...
  8. Renderman

KTM Duke 5000km de Subap Çaktı Garanti Red Verdi

Firmanın üstlenmesi gerekir, en kısa sürede davayı açabilirsiniz.
  9. Renderman

Mt 25 Vs duke 250

KTM'de usta sıkıntısı yaşadığınız yerle alakalı olabilir, büyükşehirde yaşıyorsanız sıkıntı yaşamazsınız. Parça sıkıntısı da diğer markalarda yaşadığınız kadar yaşarsınız, sık kullanılan yedek parçalarda bir sıkıntı yok. Piyasasının canlı olmamasının nedeni yaşadığı finansal sıkıntılar ve battı...
  10. Renderman

10 sene sonra CB500 Hornet'le başlıyoruz...Herkese merhaba

Hayırlı olsun, kazasız, belasız, güle güle kullanın
  11. Renderman

Ekipman Önerisi

Bütçe yetiyorsa eldivenlerde slider özelliğine sahip bir marka / model seçiniz. Knox markasının eldivenleri bu özelliğe sahip. Belki başka markalarda da vardır, araştırınız. Yine bütçe yetiyorsa kilitlerde Abus markasını tercih ediniz.
  12. Renderman

agır hasar kayıtlı mt25

Hayır, zaten daha toplama işlemleri bitmemiş sanırım, aynaları yok :)
  13. Renderman

TMF TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASINI NASIL SEYREDEBİLİRİM!

Motorlulardan da ücret aldıklarına 1 defa şahit oldum ama hangi etkinlik olduğunu hatırlamıyorum :)
  14. Renderman

TMF TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASINI NASIL SEYREDEBİLİRİM!

Alırlarsa ana yol kapısı girişinde otopark parası adı altında ayakbastı parası alırlar. Bazen de onu bile almıyorlar...
  15. Renderman

İklim kanunu,ne zaman motosiklet e engel olacak ?

Valla tüm yarış takımları kapatılır veya el değiştirir ama Scuderia yine kapatılmaz. En iyi ihtimalle AF Corse ekibi yönetimi devralır (umarım) :)
  16. Renderman

İklim kanunu,ne zaman motosiklet e engel olacak ?

Hocam Scuderia ile konunun bi bağlantısı yok, sakin olun :D
  17. Renderman

Kaza yaptım ama bacağım hala iyleşmedi

Evet bence de hata yapmışsın dayı, onun yerine çok önceden hastaneye gitmeliydin. O an devlet hastanesinden randevu alsan bile şimdiye sana muayene sırası gelmişti. "Kız olduğumdan dolayı beni ezikliyorlar" düşüncesinden de vazgeçin, gerçekten kız veya gerçekten erkek olsan da tepkimiz aynı olurdu.
  18. Renderman

Ne demek küfür etmiyorum, daha ne yazdığının farkında bile değilsin. Az önce yazdığın mesajı düzeltip değiştir diğerleri görmeden.
  19. Renderman

Dayı hem hastaneye gitmek yerine motosiklet konularının geçtiği foruma bu konuları yazıyorsun (beklentin neyse artık) hem de küfür ediyorsun, yakıştı mı sana?
  20. Renderman

Suzuki GSX-8T ve 8TT yi tanıttı

Çok şükür :) Yamaha XSR serisini 900GP versiyonu hariç getirmeyecek gibi duruyor. Umarım Suzuki bu modelleri Türkiye'ye getirir. Benim gibi retro naked tarz sevenlere alternatif olur.

Yeni mesajlar