Arama sonuçlarınız

1. Renderman

Motosikletinizi hangi temizlik ürünleriyle temizliyorsunuz?

Motul E1 sıkıp fiber bir bez ile siliyorum
  2. Renderman

Trafik kazası geçirdim.

Umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz, tekrar geçmiş olsun...
  3. Renderman

Trafik kazası geçirdim.

Çoğunluğun böyle olduğu bir gerçek dostum. Yazıyı okuyan arkadaşın yazdıklarını gayet iyi okudum, zaten ben de kendisinin suçsuz olduğunu söylemedim. Sağdan sollama yapmak elbette yanlış ancak bahsi geçen aracın sağa dönüş sinyalinin unutulmuş olması da bence bir ihmaldir. Sinyallerinin koyu...
  4. Renderman

Motosiklet bel-bacak çantası tavsiyesi

Ben 3-4 senedir aşağıdaki ürünü kullanıyorum. Beklediğimden dayanıklı çıktı ve kapasitesi oldukça yeterli. Aynı anda içine cüzdan, ruhsat, Insta360 aparatları (batarya, kablo, kılıf vs...) disk kilidi, yansıtıcılı kemer (gece sürüşü için), ev anahtarı, kask kilidi, lastik fitil kiti, powerbank...
  5. Renderman

9-12 ekim Datça motosiklet festivali

Çok şanslıysanız deniz kenarındaki kahvede Şener Şen'i okey oynarken görebilirsiniz :)
  6. Renderman

Tasarımını sevdiğiniz motosiklet markası ve modeli nedir

Triumph Trident 660 ve Ducati Scrambler'in tasarımlarını beğeniyorum ancak Korlas yüzünden Türkiye'de asla sahip olmak istemediğim 2 model bunlardır. Bu iki model dışında Yamaha XSR700, Kawasaki Z650RS, Honda CB650R, Moto Guzzi V7 Sport ve Husqvarna Svartpilen 801'in tasarımlarını seviyorum...
  7. Renderman

Gezi için motor önerisi

Bazı modellerde süspansiyon alçaltma kiti opsiyonlari bulunuyor. Bunlari da göz önünde bulundurarak incelemenizi öneririm. Hangilerinde olduğu konusuna pek hakim değilim ama araştırınca bulabilirsiniz. Örneğin Multistrada'larda olduğunu biliyorum. İkinci el alacaksanız yine bayiler bu konuda...
  8. Renderman

Trafik kazası geçirdim.

Çok geçmiş olsun. Yabancı plakalı gurbetçilere özellikle dikkat etmek lazım. Avrupa'da yapmaya cesaret edemedikleri herşeyi Türkiye'de denemeye çalışıyorlar. Makas atan mı dersin, sinyalsiz dönüş yapan mı dersin, ters yöne giren mi dersin, etrafa çöp atan mı dersin, her türlü pislik bunlarda...
  9. Renderman

Hoodie ve pantalon

Kullanıyorum, memnunum: https://www.mototas.com.tr/dainese-ceketdaemon-x-safety-hoodie-full-zip-blk-blk-wht--28084?srsltid=AfmBOopqnpXmUTMZ4mUTAuBm6ASZwiq-tqtALPwXmaGTBDAGyxvqErhH
  10. Renderman

Motosiklet Temizlik Bakım Rutininiz Neler?

Motorun dışı için, Motul E1 sıkıp fiber bez ile siliyorum, genel olarak memnunum. Yoğun bir toprak, çamur lekesine şimdiye kadar maruz kalmadi o yüzden o konuda bilgi veremem ama o lekelerde de başarılı olduğunu duymuştum. Zincir konusunda zaten arkadaşlar çeşitli fikirler verecektir. Ben...
  11. Renderman

2. El Husqvarna Svartpilen 125 alınır mı?

Fiyat yüksek gibi, benim motorum Svartpilen 250 ve 3 ay önce satmaya çalışırken gelen pazarlık teklifine 150.000 olsun bari demiştim, alıcı kabul etmemişti. Kilometre 5000'deydi, kazası vs. yoktu ve yeni muayeneliydi. Siz artık hesap edin. Piyasası yavaş olduğundan 125'liğe o fiyatları biçen...
  12. Renderman

SRK450 RA Alınır mı

Bana kalırsa Honda CL250'nin E-Clutch versiyonu ile manuel vites kullanımına kendini yavaş yavaş alıştırabilirsin. İyice alıştıktan sonra Çinli hariç istediğin bir racing modele kendini kolaylıkla adapte edebilirsin.
  13. Renderman

D100 (e5) te ki hız kolidorları veya hız radarları motosikletleri okuyor mu

D100 Anadolu Yakası'nda 2 arkadaşım otomobil ile gece yarısından sonra ceza yedi. Sadece akşamları aktif olduğunu varsayıyorum, gündüz ceza yiyeni ben de duymadım çünkü. Kameralar ön taraftan gördüğü için motosikletlere ceza yazıldığını düşünmüyorum.
  14. Renderman

EDSler çalışıyor mu

Ülkemizde aktif olmayan bir çok EDS var. Şimdilik ceza yememiş olabilirsiniz ama bu hiç bir zaman yemeyeceğiniz anlamına gelmez :)
  15. Renderman

Sosyal medyayı karıştıran motosiklet muayenesi görüntüleri!

Bu arkadaş benim motorun da muayenesini yapan arkadaş. İyi niyetli bir çalışan aslında, motorları ve onlara binip sürmesini seviyor. Detaylı bir şekilde A'dan Z'ye her yerine bakıp bir aksaklık varsa açıklayarak anlatıyor. Aslında orada fren testi ile birlikte yol testi de yapmış oluyor. O kadar...
  16. Renderman

İstanbul Valiliği’nden motosiklet genelgesi. Kesinlikle müsaade edilmeyecek!

Bişey olmaz, 1 ay kadar gündemde olur, sonra yine unutulur gider. Mesela zamanında araçlara nasıl sıkı cam filmi kontrolü yapıldı ve şu an yine görmemezlikten geliniyor, aynı şekilde zamanla bu ihmaller yine kimsenin gözüne batmayacaktır. Sene sonu geliyor, yine her zamanki gibi salça olacak...
  17. Renderman

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Geçmiş olsun, can sıkıcı bir durum, umarım çok masraf çıkarmadan kurtarırsın...
  18. Renderman

Emniyet Şeridi / EDS Ters Kamera Lokasyonları

Belki bilinen bir lokasyondur ama ben bilmiyordum, tesadüfen fark ettim :) Aşağıdaki linkte paylaştığım konumdaki Edirne yönünde bulunan EDS kamerası, hem önden hem de arkadan çekiyor, bilginiz olsun. https://maps.app.goo.gl/JBQZTnjfGcc6XMHx5
  19. Renderman

Motor park

Sağa sola gittiğimde, kısa süreli parklarda Abus disk kilidi kullanıyorum. Evimde ise otopark alanında zincir bağlayacağım bir bölge var. Abus zincir ve Abus disk kilidi bağlıyorum, üzerine de branda çekiyorum.
  20. Renderman

Bütçeye göre alınacak motor ne olabilir?

Süreceğiniz ilk motor ise, 250 olan versiyonunu öneririm, ancak az da olsa scooter tecrübeniz varsa 401 de olabilir. Kısa sürede hafifliğinden dolayı zaten bisiklete biner gibi hissedersiniz. Rutin bakımlarında bir sorun yaşanmıyor ama onun haricinde bir sorun çıkarsa zaten neredeyse bütün...

Yeni mesajlar