Arama sonuçlarınız

1. Ç

MODEL Mİ PARA MI??

Az önce yamaha bayisi ile görüştüm ve bana ellerinde 2017 MT07 olduğunu ve fiyatının 38.000 tl olduğunu söylediler ama istediğim takdirde 2018 modelini de getirebileceklerini ve onun da 39.200 tl olduğu söylediler farkını sordum hiçbir opsiyonel fark olmadığını sadece kasasında bir kaç...
  2. Ç

Zevkleri ve renkleri tartışalım.

Renk konusunda başırılı olan yamaha ve honda renklerini tartışalım. Yamaha; Race Blue Nigth Flue Tech Black White Honda; Repsol Siyah Race Red HRC buyrun tartışalım.::thanks:
  3. Ç

A2 ehliyet hangi motorlara uygun?

Motor seçme konusunda hala karasızım mt07 ile cb650f arasında kaldım ehliyetimi ekim ayında alacağım fakat A2 ehliyet açıklamasında 30-50hp diyor ama bu motorların biri 70 diğeri 80 hp acaba A2 bu iki motora uygun mudur değilmidir? kullananlarınız illaki vardır bi bilgilendirirseniz sevinirim...
  4. Ç

2. el motosiklet almak

kawasaki z800 çok hoşuma gidiyor ama motor gündemlerinde hevesleri öldürücü derecede yenilik yaptılar 0 z800 artık yok 2. almak mantıklı oluru mu? Mantıklı olan 2. el mi 0km midir?
  5. Ç

NE ALSAM?

Merhabalar. Uzun süre 250cc kullandıktan sonra büyük motora gecmenin zamanı olduğunu düşünüyorum. Aklımda bir kaç model var aslında ama bir türlü karar veremiyorum. Fazla hızı sevmediğim için racing tarzı düşünmüyorum naked makine düşünüyorum. Aklımdaki modeller; Honda cb650f: 4silindir...

Yeni mesajlar