Arama sonuçlarınız

1. O

50 cc motor ile kuryelik

bugün görüştüm 50 cc kabul ettiklerini söylediler web sitelerinde de kabul ettikleri yazıyor. Getiri olarak neye göre iyi değil ben 22 bin zor alıyorum. bana 30-35 bile fazlasıyla yeterli olur.
  2. O

50 cc motor ile kuryelik

Sıfırdan değil kaskımda var motorum da şuan bir giderim yok diğer işlemler için hazırda param da var. Neler yapmam gerektiğini bilmiyorum.
  3. O

50 cc motor ile kuryelik

Merhaba, B sınıfı ehliyetimi yeni aldım ve 50 cc motorla Yemeksepeti’nde şirket kurup kurye olarak çalışmak istiyorum. Henüz bu konuda pek bilgim yok; kurye arkadaşlar ne yapmam gerektiğini paylaşırsa çok yardımcı olur. Şu an aday sürücü statüsündeyim. Arkadaşımın boşta duran motorunu kullanıp...
  4. O

50 CC Ehliyetsiz Motor kullanımı

Sağ olun hocam, tavsiyenizi dikkate alacağım. Çevremdeki insanlardan konu hakkındaki geri dönüşlerden yakalanma olasılığının düşük olduğu yönünde bir çıkarım yapmıştım. Ama şimdi işin içinde olan sizlere sorunca durumun ciddiyetinin biraz daha farkında oldum. Teşekkür ederim.
  5. O

Süreç bildiğim bir şey değil, kral. Verdiğin tepki çok agresif. Söylediğim şeyin doğru olmadığını biliyorum, fakat Türkiye'de her şey kitabına göre yapılmadığı için 'çaldım derim' kısmında ifade ettiğim şey; (abimin haberi yok, komiserim, o vermedi bana motoru, ben habersiz aldım) bunu...
  6. O

Alanya ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ'nde Biyosistem Mühendisliği okuyorum. Çalıştığım yer şehrin diğer ucunda kalıyor. Otobüsle gitsem ayın 20'sinde param kalmıyor. Her şeyi çok biliyorsun, sana sorayım dedim bu konu hakkında da uzmansındır. 1742309162 Eyw kral, nelerle karşılaşabileceğimi...
  7. O

Ehliyete yazıldım, 1,5 ay sonrasına verdiler. Hem onun parasını ödüyorum, hem okul hem masraflar; işe yürümek zorunda kalıyorum, 1,5 saat yürümem gerekiyor. Düze çıkana kadar biraz mecbur kalmıştım motor kullanmaya, sizden fikir almak istedim. Yapma diyorsanız, konu kapanmıştır.
  8. O

Arkadaşlar bu konudan sıkıldığınızı farkındayım. Soracağım şey etik olmayabilir, sadece bilmek istiyorum; herhangi bir uygulama için teyit amaçlı değildir. Yaşım 22, küçük bir şehirde yaşıyorum ve genellikle çevirmeye merkezde çok rastlanmıyor. Ehliyetsiz bir şekilde yakalansam ceza yazma...

Yeni mesajlar