Arama sonuçlarınız

1. K

DOLAR 5 LIRAYI GECTI

Dolar5 lira oldu Bedava yaşıyoruz, bedava; Hava bedava, bulut bedava; Dere tepe bedava; Yağmur çamur bedava; Otomobillerin dışı, Sinemaların kapısı, Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava; Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava...
  2. K

CrF 250 RaLlY----Rx3i̇ EvO 》》 HANGİSİ《《《《《《

CrF 250 RaLlY----Rx3i̇ EvO 》》 HANGİSİ《《《《《《 Arkadaslar. Bu konuyu acma sebebimde marka kalitesinden cok ŞU KONUDA BİR PAYLAŞIMDA BULUNMANIZI İSTİYORUM. Rx3 i evo MİSAL lastiklerinin degismesi gerekiyor Crf 250 rally de disli oldugundan asfaltta sıkıntı. 250 rallyde parca kalitesi var ama...
  3. K

ⓓⓞⓛⓐⓡ ⓓüşⓣü

*Arkadaşlar dolar düştü **İnsan haklarında ilerleme kaydedildi ***Fukaralık diye birsey kalmadı ****Asgari ucretliye bir araba bir ev verildi *****Torpil (referans ) kaldirildi. ****Kanunlar iyilestirildi ve tam nizami uygulaniyor ***Refah seviyesi yukseldi **insanlar mutlu...
  4. K

ANKARAda taksitle motosiklet YARDIM

Arkadaslar lutfen konuyu dagitmadan yardim. ##**Oncelikle kredi verilmiyor bana kredi kartida kullanmiyorum**## NMAX 155 ALMAK ISTIYORUM 5000 TL pesin var Geri kalani ayda 700-800 lira taksitle nasil alabilirim. Lutfen knuyu dagitmadan bu yolda onerilerini bekliyorum.
  5. K

Rx3i EVO 18.990 lira HUCUMMMMMMM

Tel jant elden gidiyeahhh Abs geliiiyeeahhhh 13.000 gidiyeahhhh. 19.000 geliyeaahhh Nerde bu millet. Nerede bu giderken vidalari dusenler gvseyenler. Neredeee gidonu gevseyip yolda kakanlar Nerede vitesi gecmeyenler Yagmurda yere yapisanlar Nerede servise gidince AZAR YIYIP MOTOSIKLETINI...
  6. K

Sizce alınır mı

Arkadaşlar YAMAHA NIKEN alcam. Sizce alinirmi. Otv si ile bi araba aliniyor nerdeyse. Birde korkum su 3 teker oldugu icin yarin birgun demesinler HOOOPP SEN BI GEL BAKALIM SENIN VERGILENDIRMEN AYRI OLACAK COKECEZ SANA ELINDEN ALACAZ BU MOTORU DIYE. Cok korkuyorum. Otv kdv htv rtv etv...
  7. K

YİNE ZAM GELDİ

2 gun once sifiri 18000 lira olan Daelim daystar 250 ve s3 advance scooter suan 20500 lira. Ya herseye zam gelir mi bi ulkede hic mi indirim olmayacak. Aslinda varya maasa zam verdik diyorlar ya. Yalan. Maasa 200 lira zam geliyorsa zaten vergilerden geri aliyorlar. Firmalarida suclamamak...
  8. K

BNLLİ TNT 125 Mİ-- HONDA ACTİVA S Mİ

Arkadaslar. Sehir ici kullanimda ise git gel vs. Sizce hangisinin kullanisi sekli semali daha iyi olur. Yani anlatmak istedigim honda alip uzun yillar kullanmak var fakat tnt 125 inde guzel bir gruntusu var. Farkli modellere girmeden bu iki model arasindaki dusunceleriniz nedir? Kismetse hafta...
  9. K

6000 TL YE KADAR EN IYI SCIOTER ONERINIZ. BOY 1.83

Arkadaslar 6000 liraya kadar alinabilecek en iyi scooter hangisidir. Yas 27 boy 1.83 . Mumkunse 0 bir model oneriniz nedir. Gercekten uzun solukta onerileriniz ile ankarada ise git gel carsida biraz gezilecek birazda boyuma uygun maksimum 6000 liraya kadar hangi modeli onerirsiniz. ----------...
  10. K

Peugeot Speedfight SF4-125 LUTFEN YARDIM

Arkadaşlar fotograf atmak istedim ama beceremedim. Sizce bu scooter alınırmı. Alinmaz ise sebebi nedir ne degildir. Yani yardiminizla biraz sekillensin istiyorum. Sehir ici ise git gel. Ufak bir top case tek ben kullanacagim artci olmayacak. Buna alternatif olarak Msx 125 olabilir mi. Bu...
  11. K

Bir kampanya

Hayatimda bir tane motosikletim olsun istiyorum. Crf 250rally, trk502, xmax300 vs bakip duruyorum. Izlemedigim videolari kalmadi desem yeridir. 10 bin lira vardi 2 sene once Hala 10 bin lira var. Bir turlu toparlayipta alamafim ki. Bir yarim kampanyasi olustursak 10 bini ben koysam. Su hayalimi...