Arama sonuçlarınız

1. W

PPF mi Pasta cila mi?

Söyle bir ürün var aracımda kullandığım. Bir araştır istersen.
  2. W

yeni honda 500ler türkiyeye geliyor

Kendimizde para olmayinca kimsede para yok zannediyoruz sanırım,400bine Honda satar hem de güzel satar. Yakında da 430-450 bin bandına çıkıp ufaktan bir nakit indirimi/karta kısmı taksitle yine satar.
  3. W

motosiklet zamlarını neden kimse paylaşmıyor ??

Bunun böyle olacağını 100 oktan epeydir söylüyordu tespiti de doğru çıktı. 2025 te hem stok az geleceğini hem de 2025-2024 farkının abartılarak eski model motorların satilmaya calisilacagini tahmin etmişti. Zaten 2024 model çok az markada çok az modelde kaldı,çoğu seçenek Eylül gibi tükenmişti.
  4. W

Suzuki vstrom 800 vs street triple rs

Merhabalar Elimdeki scooteri değiştirme düşüncesi olustu. Güzel bir şehiriçi motoru arıyorum,şehirlerarası yol yapacagimi zannetmiyorum,olsa da kısa mesafe olur diye düşünüyorum. Motora arada eşimle de biniyoruz,dolayısıyla arka çanta ile kullanacagim ekipmanlardan dolayi. Bu aralar yapılan...
  5. W

Selamlar

Herkese merhaba İsmim Kaya ve Çanakkale'de yaşıyorum. Birkaç senedir forumun sessiz bir okuyucusuyum. 2 hafta evvel de biraz zor bir süreçten sonra foruma üye olmaya karar verdim. Forumun son zamanlardaki kavgacı hali hoşuma gitmese de burdan öğrendiğim(çoğunu da tecrübeyle yerleştirmediğimden...

Yeni mesajlar