Arama sonuçlarınız

1. M

Motor Zorlandığında Sübap Kapatıyor

Herkeze İyi Akşamlar Motosikletim geçenlerde sübap kesti,tamirciye götürdüm mil ve sübapları büküldüğü için değiştirdi. İlk etapda sübapları gevşek bıraktı 200km sonra gel ayar yapalım dedi. 200km sonra gittim sübap ayarı yaptı Ondan sonra 15km yol yapıp eve geldim ve boş vitesde gaz verdim...
  2. M

Motorum Yağ Yakıyor

Merhabalar Motosikletlerin soğukken yağ yağması normalmidir? Benim motorumda 9bin 10bin devir civarı masmavi duman çıkıyor. Motor ısınıncada aynı devirlerdede hafiften siyah duman çıkıyor. Ustaya götürdüm silindir değişecek dedi Sizce ne yapmalıyım
  3. M

Karbüratör Ayarı

İyi akşamlar Geçen gün motosikletimin komple hava filtresini çıkardım. Motosiklet soğukken rolantide durmuyor illa gaz vermek gerekiyor ısınana kadar,ısınıncada rölanti 1.5 dan 3_3.5 civarlarına çıkıyor. Hava filtresini çıkarmadan önce sadece marşla alıyodu motor şimdi ise böyle acaba yeniden...
  4. M

Motor güçlendirme hakkında

Selamlar 150cc çin malı motorum var. Düzlükte net 120 yi görüyor. Hızından tatmin olmadığım için ustama danıştım, ustamda biraz silindirden taşlatalım ve dereceli egzantrik takalım dedi ve bu işlem için 200tl istedi sizce yaptırmalımıyım,hızda kaç km/h fark eder daha önce buna benzer modifiyeler...
  5. M

Zincir Sorunu

Selamlar 150cc çinli bir motora sahibim,bugün orta sehpada motoru temizlerken elimle zinciri kontrol edeyim dedim Arka tekeri az bişey dönderdim zincir gerginliği 3-5 cm boşluk var yine az bişey çevirdim bu sefer zincir çok gergin oluyor sebebi nedir sizce normal bişey midir? Bu arada zincir...
  6. M

ACİL Aküden ses gelmesi

Motosiklet aküme hazır su ekledim max. seviyeye kadar 2a 12v gücünde şarja bağladım Ve bütün kapakları kapattım Fakat şarj olurken kaynama sesi duyuyorum tahliyeden ise arada bir su atıyor çok az hava felanda çıkıyor sanırım 2.5 saat şarj etmek istiyorum akü patlarmı şu an şarjda ve hala...
  7. M

Akü

Herkeze selamlar Motorumda takılı olan 12v sulu akü su eksiltmiş minimum yazan yerin altına inmiş üzerine hazır su ekleyip şarja taksam bi sıkıntı çıkarırmı Suyu ekledikten sonra biraz beklemelimiyim içersindeki gazlar çıksın diye yoksa direk şarja mı takayım Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  8. M

OTG SORUNU

Herkeze iyi aksamlar Samsung j7 core telefonum var telefona son gelen güncellemeden önce telefonuma fare usb bellek baglayabiliyodum telefonu güncelledikten sonra artık fare bagladıgımda farenin ışıgı yanıyor ama calışmıyor usb bellek bagladıgımda ise yine ısıgı yanıyor ama telefon okumuyor...
  9. M

2 zamanlı motor (platin ayarı)

öncelikle herkeze selam Planet 3 hhh (rus,göçmen) diye tabir edilen motosiklet sahibiyim platin ayarı nasıl yapılır vede platin meme açıklığı kaç mm olması gerek maket pıçağı kalınlığında olsa olurmu platin ayarını el ile yapacağım herhangi bir aletim yok en iyi şekilde nasıl yapılır...
  10. M

A1 EHLİYET (CC) (KW)

selam beyler 150 cc ama 11 kw'ı geçmeyen motosikleti a1 ehliyet ile kullanabilirmiyiz Bazı yerlerde sıkıntı olmayacağından söyleniyor bazı yerlerde motora el koyarla parka çekerler ceza yazarlar motoru bağlarlar şeklinde cevaplar alıyorum sizce ne düşünüyosunuz hiç başınıza geldimi böyle bir...
  11. M

ZİNCİRDEN BAKLA ÇIKARMAK

herkeze selamlar benim motorumda çakma d.i.d zincir var ve ben bu zincirle 100 150 km yol yaptım. Şimdi ise motosikletin ön ve arka dişlisini değiştireceğim zincir bol olacak tahminen bu zincirden bakla çıkartırsam bişey olurmu. Bide 150cc hız için dişli takımı ne olmalı üzerinde 17 39 dişli...
  12. M

MOTOSİKLET KİTABI #AEA#

selam motorcu kardeşlerim altın elbiseli adamın canlı yayınında (altınlı gece 02.07.2014 17:30) bahsettiği kitabın ismini bilen varmı kitap anlattığına göre güzel bir kitap gibi duruyor canlı yayında ismini söylemiyor ama sarı bir eski kitap diyor ama ingilizceymiş ve motosiklet tamir bakımı...
  13. M

GÖSTERGE PANELİ

selam millet 150cc yarı dijital bir göstergeli motosikletim var.Yani (hız,benzin,toplam km dijital)ve (devir göstergesi analogtur.) ###bigün kontağı çevirip aydınlatmaları açtığımda hız,benzin,toplam km aydınlatması yanmıyor, ama analogtaki aydınlatma yanıyodu bunun sebebi ne olabilir sigortamı...
  14. M

150cc max speed ve ateşleme

selam beyler benim 150cc commuter tarzı çinli bir motosikletim ve ben bu motorun hızını ve gaz tepkisini artırmak istiyorum ne gibi önerilerde bulunuyosunuz. #Şimdiki hali 17 ön dişli 39 arka dişli ve 200 lük karbüratör (pz30) ile hafif yokuş bi yolda max 125 km hız gördüm belki zorlasam 130...
  15. M

Şanzuman sıkıntısı

merhaba arkadaşlar çinli 150cc bi motosikletim var. 1 vitesteyken 2 ye atmak istediğimde yukarı kaldırırken takılıyor 2 ye geçmiyor anca aşağıya hafif bastırıp tekrar yukarı kaldırdığımda vites geçiyor bu olay arada bir başıma geliyor yağ markasını değiştirdim yine aynı oluyor.Başına böyle bir...
  16. M

3.25 18 arka lastik

selam arkadaşlar 3.25 18 arka lastik hangi boyutlara denk gelir.Önerdiğiniz lastik markası ve modeli yazarmısınız çoğunlukla asfalt yolda gideceğim.(İç lastikli)

Yeni mesajlar