Arama sonuçlarınız

1. P

NİNJA 300

Aranızda Ninja 300 sahibi yada kulanan oldumu ? Merak ediyorum neden 16.000 lira. özelliği nedir arkadaş sadece görüntü mü ? Yani ninja 250 12.000 lira tamam diğerlerine göre birazcık tuzlu.Ama 300 lüğü neden 16.000 ?
  2. P

Ehliyet fiyatlari ne kadar oldu ?

Arkadaslar herkes buraya ehliyetini ne kadara aldigini yazabilirmi ? Bazi arkadaslar 800 lira ustunde almislar ben 650 liraya aldim.
  3. P

Husqvarna NUda 900R

herkese iyi akşamlar.. Arkadaşlar youtube da gezinirken böyle bir motora rastladım. ve inanamadım o nasıl bir sestir o nasıl bir tork nasıl bir gidiştir ya motora asık oldum Turkiyede cok az var maalesef.. Sizden ricam bu motor ile ilgili bilginiz varsa aktarmanız Saygılarımla
  4. P

Artik forumda bisey yazinca kavga cikiyor

Bu forumda kimsenin kimseye saygisi kalmamis biri ortaya fikrini atiyo hemen herkes cullaniyo tartisma cikiyo boyle olmamali bu forum. Dun arkadasimla kaza yaptik buraya yardim yazdim sikayet etmisler kaldirildi. Herkes dalga gecmis artik Buraya yorumlarimizi birakmaktan eskisi kadar zevk almiyorum
  5. P

EBAY' dan alisveris

Arkadas oncelikle hepinize iyi pazarlar 2 gun once AGV K-3 kaskimi yakin bir arkadasima vermistim. Normalde hayatta vermem ancak annesi rica etti uzun yol yapacakti onda LS2 vardi neyse iste arkadasim motorla kaza yapmis , dogal olarak kafasini yere vurmus kask tabii yeteri derecede kormus...
  6. P

İnanilmaz derecede sansli bir kaza atlattim

Arkadaslar bugun bizim burda hava guzeldi bende benim krosu cikardim(zealsun 200 gya cinli ama olsun) neyse iste kaskimi taktim montumu felan herseyi takistirdim ciktim daga 1 saat Kadar gezdim her turlu harekti yaptim arkasini kaydirmalar felan iste sonra indim tabi ben tekerlerde camur...
  7. P

Kask Kamerasindan Anlayanlar Lutfen Bakabilirmi

Arkadaslar Youtube da bi kac video izledim kask kamerasi setup i icin zor gibi gozukuyo bilgisi olan varmi ? Yagmurlarda sorun olurmu ? Ruzgar ses olayini nasil cozecem ?