Arama sonuçlarınız

1. enxdesign

Şehitler Bizi Bekler 4 - Çanakkale! 10-11 MART 2018

ETKİNLİK FACEBOOK SAYFASI Bu yıl 4.sünü yaptığımız geleneksel Çanakkale şehitlik sürüşümüz . ETKİNLİK FACEBOOK SAYFASI Geçen sene 4 bin civarı motosiklet katılmıştı. Gelebilecek herkesi Çanakkale'ye bekleriz. (etkinlik MT'ye açılmadığı için tarafımdan açılmıştır. Etkinlikte veya ilgili...
  2. enxdesign

Youtube'da dükkan açmayı ve gezerken 500 dolar kazanmayı kim istemez ki!

Selam arkadaşlar, Sizde youtube'da kanal açarak hayallerinize konu olan bir ducati sahibi olmak istemez misiniz? Malum vlog rüzgarlarının sert biçimde estiği bir yıldayız. Yıllardır piyasada olan action kameralarının sanki yeni icat edilmişcesine yaygınlaştığı bu dönemde sizde youtube'da bir...
  3. enxdesign

Akü Kablolarının Verimliliği ve Çabuk Marş Alması

Selamlar, Resimde gördüğünüz ürün 120 dolara satılıyor. Sanırım kablolar daha verimli olduğu için daha çabuk marş almasını sağlıyor. Bu kabloların verimliliğini sağlayan şey nedir? 3 kablo 120 dolar. Altın kaplama olsa daha pahalı olurdu :) Buna alternatif bir ürünü nasıl yapabiliriz? İşin...
  4. enxdesign

Motosiklete Bin Oğlum, Çünkü Motosiklet...Güzel şiir, güzel motorlar, farklı şehirler

Motosiklete bin oğlum, çünkü motosiklet tutkudur... Bu güzel şiirin bir kısmıyla, farklı anlardaki görüntüleri birleştirip bir video ortaya çıkardım. Beğenmeniz ümidiyle. Doğrudan youtube adresi: https://www.youtube.com/watch?v=RfU6KbutVig Bundan önceki videolarımdan; Bir motora...
  5. enxdesign

Dikkatsiz kamyon sürücüsü yüzünden 1 can gitti, 1'i yaralı.

Allah rahmet eylesin. Başımız sağolsun. Kız arkadaşı Gülçin'e de acil şifalar diliyorum. Biga'dan ağaköy yönüne gidiyor ikisi de. Kamyon hatalı şekilde U dönüşü yapıyor. Berkay fren yapamadan çarpıyor. Fren izi yok. Sanırım kurtarırım düşüncesiyle vites küçülterek yavaşlamayı denemiş. Ama...
  6. enxdesign

Motosiklet Fren Hidroliği ve Yağ Deposu Kapağı Çorabı

Selamlar, Bu ürünün adına sanıyorum çorap diyorlar. Fren hidroliği çorabı olabilir. Bu ürünü Türkiye'de bulabileceğim bir yer var mı? Daha önce kullanan birçok kişi gördüm ama sormak aklıma gelmedi. Sizin bilginiz var mı? Yurtdışında var ama çifti 13 dolar...
  7. enxdesign

SHOEI XR-1100 TRANSMISSION - XL 947 lira.

Az önce dolaşırken denk geldi. Normalde ürün indirimli olarak 1200 küsür görünüyordu. Sepete atmak için XL seçtim ki tek beden kalmış zaten. Son fiyat olarak 947 lira göründü. İhtiyacı olan varsa fiyat acayip uygun görünüyor...
  8. enxdesign

Bu koruma takozu kaza anında vazifesini yapmış mı?

Selam arkadaşlar, Foruma üye olmayan bir arkadaşım bugün asfaltın tadına bakmış. Neyseki ekipmanı sağlam olduğu için kendinde sorun yok. Virajdaki beyaz şeritlere dikkat etmesini 50 kez söylemiş olmama rağmen bugün istanbul fatih civarında sağ viraj dönerken zoru başarmış ve sol tarafına...
  9. enxdesign

REVIT HERCULES PANTOLON - Yandan Fermuarlı

Selam, Linkteki pantolondan kullanan var mı? Diz koruması var, tamam. Ama benim asıl merak ettiğim sürtünmeye karşı ne kadar dirençli? Yani normalde tech90 giyen birisiyim. Normal kotun üstüne bu revit hercules'i giysem aynı korumayı sağlar mı? Yoksa boşver onu güvenli değil, tech90'a devam...
  10. enxdesign

Skoda Fabia RS ve Honda 1000RR

Skoda Fabia RS 320 HP vs Honda 1000RR Normal bir skoda değilmiş, hatta normal bir skoda RS'de değilmiş. İyi gidiyor, buralardaysa selamlar Yeşil skodalardan uzak durun, biraz vahşiler ve çok hızlılar :D Bu da aletin reklamı.
  11. enxdesign

Motosiklet sürmek güzeldir... Honda 1000RR ile gerilim dolu dakikalar!

Motosiklet sürmek güzeldir temalı çalışmam video olarak yayındadır. Motosiklet sürmenin ne kadar keyifli olduğunu ama bir o kadar da tehlikeli olduğunu, trafikte yaşadığım bazı olaylarla bir araya getirerek 3 dakikalık bir video hazırladım. Kazasız, belasız, cezasız günler dilerim. Dikkatiniz...
  12. enxdesign

Tüvtürk Muayene Saatleri Hakkında. Aynı saate 10 randevu mu veriliyor?

Merhabalar, Hususi otomobilimi muayene ettirmek için saat 17.00 randevusu aldım. Saat 16.45'te tüvtürk'e gittim. Makineden sıra numarası aldım. Saat 16.55 gibi görevli abla giriş işlemleri yaptı, parayı aldı. Adın okununca sıraya girersin dedi. Buraya kadar herşey normal. 5 dakika sonra...
  13. enxdesign

Honda 1000RR, Panik Fren, Minibüslere Dikkat

Selam, Herkesin sık sık karşılaştığı bir durum olduğuna eminim. Yavaşta gitseniz, hızlı da gitseniz bu tarz araçların ani çıkışlarıyla karşılaşabiliyorsunuz. O an, ufak bir dikkatsizlik olsa eminim kaçınılmaz son ile neticelenir. Her türlü araca dikkat etmek lazım. Motosiklet hata affetmez...
  14. enxdesign

Biradam BinRR - Honda Fireblade 1000RR Top Speed, Redline, Kısa Klip

Selam arkadaşlar, Temmuz ayında aldığım, aldığım günden bugüne 5bin kilometreden fazla yol yaptığım, mavi 1000RR'ım ile çektiğim videolardan kısa bir klip hazırladım. Beğeninize sunuyorum. Lütfen videonun sesini açarak izleyiniz. O kadar ses senkronizasyonu yapmaya çalıştım, boşa gitmesin :)...
  15. enxdesign

Honda CBR BinRR - Bakım, Temizlik ve Genel

Selam arkadaşlar. Farkettim ki binrr'ı aldıktan sonra hiç gezi paylaşmamışım. Bununla birlikte doğru dürüst fotoğrafta paylaşmamışım. Gopro ile çektiğim bir videodan aldığım fotoğrafla başlayayım şöyle. İyi seyirler diliyorum. 2- En son yağ, orjinal hava filtresi, orjinal yağ filtresi...
  16. enxdesign

Altın Elbiseli Adam Çanakkale Etkinliği - 11 Ekim 2014

Çanakkale’de 11 Ekim Cumartesi saat 20:00’da, Troas Motosiklet Takımı açılışı münasebetiyle Altın Elbiseli Adam söyleşisi vardır. Etkinlikle ilgili bilgiler afiştedir: "ALTIN ELBİSELİ ADAM" Barkın BAYOĞLU İstanbul - Keşan istikametinden Çanakkale'ye geliyor. Saat 12:00 da Çanakkale'de...
  17. enxdesign

Kaliteli AlpineStars SP-2 Deri Motosiklet Eldiveni

Detaylı resimler ilan sayfasındadır. Çin'den gelme Kaliteli AlpineStars SP-2 Deri Motosiklet Eldiveni Ürün sıfırdır. (Sadece yırtık ve defo var mı diye kontrol amaçlı bir kez ev ortamında giyilmiştir.) Eldiven tam bir Alpinestars SP-2 benzeridir. Görünüş olarak ufak tefek dikiş farklılıkları...
  18. enxdesign

Hayallerine dokun... Honda CBR 1000RR - BirAdamBinRR

Tüm iki teker sevdalılarına selamlar, Uzun zaman ve nice kilometreler sonrasında nihayet hayallerimi süsleyen bir motora kavuştum. 2005 model, sınırlı sayıda üretilmiş mavi renkli honda 1000rr'ımı temmuz ayı sonunda aldım. Forumdan yardımcı olan arkadaşlara tekrardan teşekkür ediyorum. Kazası...
  19. enxdesign

Honda 1000RR ile GoPro2 bir araya gelirse ne olur :)

Honda 1000RR ile GoPro2 bir araya gelirse ne olur :) Perşembe günü Tekirdağ'dan 2005 model Honda 1000RR'ımı aldım. Ardından Edirne'ye gittim ve akşam Çanakkale'ye dönüş yaptım. Ara ara GoPro kayıttaydı. Onları iMovies programı üzerinde hazır bir şablon üzerine montajladım. 460 KMlik uzun...
  20. enxdesign

Kısa mesafede bile olsa kaskın önemi

Hepinize kazasız belasız sürüşler diliyorum. Kısa mesafe diye kask takmayan arkadaşların görmesi için özellikle konu açıyorum. Hele ki bu kaza 100lük bir motorla, yaşlı bir amcanın yaptığı bir kaza. Genç olsa, muhakkak daha hızlı olacaktı, o yüzden kask şart. Evimin hemen 200 metre ilersinde...