Arama sonuçlarınız

1. egeoner

Lastik Ebat Soru

Lastik Ön 2.50-18 Lastik Arka 3.00-18 Lastik ebatlarım bunlar, yol tutuşu çok düşük hissettiriyor sanki sürekli kayacak gibiyim jantlar çelik bu arada kaç ebatlarda lastikler iyi gider?
  2. egeoner

Jant İle Alakalı Soru

Frenler Ön/Arka Disk / Kampana Lastik Ön 2.50-18 Lastik Arka 3.00-18 Motosikletimin teker ve jant boyutları bunlar döküm jantlarımı tel janta dönüştürmek istiyorum fakat internette satılanların neredeyse hepsi 18 17 jant olarak 2 adet gönderiliyor bu boyutlar benim motosikletime...
  3. egeoner

Soru

Merhabalar, 300 km yaptığım ilk motosikletim ile (Mondial 50UAG, 150cc’ye yükseltilmiş). 2 defa, 3. viteste olduğunu unutup, yavaşça mahalleden dönmeye çalışırken kayıp düştüm. Bunun nasıl olduğunu anlayamadım. Vitesin unutulduğunda, arabalardaki gibi motorun stop etmesi gerekmez mi? Acemiyim...
  4. egeoner

Tanışma

Merhaba değerli arkadaşlar, İsmim Ege, doğma büyüme Kütahyalı 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Motor dünyasına yeni adım attım ve şu an Mondial 50 UAG 150cc kit takılmış cg tipi bir motosikletim var. Maddi sebeplerle uygun fiyatlı bir motosiklet ile başlamak zorunda kaldım, ama bence...

Yeni mesajlar