Arama sonuçlarınız

1. schizo

Twitch ve pubg

Herkese iyi forumlar. Twitch sitesinde amatör olarak Pubg oyununun yayınını yapıyorum eğer takip ederseniz gelir mt.net ten selam getirirseniz çok sevinirim. http://www.twitch.tv/schizophrenicplay Pubg oynamak isteyen olursa da yazabilir yayından duo squad gireriz :bounce:
  2. schizo

iron butt yapacak butt'ına güvenen arkadaşlar içeri

Arkadaşlar iron butt konusunda çok pis gaza gelmiş durumdayım. bütün ayrıntıları öğrenip 2 kişi izmirden antalyaya antalyadan eskişehire eskişehirden bursa üzerinden balıkesir ve izmir bitiş şeklinde rota çizdim yaklaşık 1650 1700 km tutuyor. 2 motor yolda daha güvenli olur diye tahmin ediyorum...
  3. schizo

satılık acerbis enduro bot

ürün 1 sene kullanıldı, deforme yok ama kullanıldığı da belli. aliağa izmir'deyim isteyen gelip deneyebilir. 43 numara. yanında dizlik de hediye olarak veririm.
  4. schizo

2. el temiz yol lastikleri

arkadaşlar temiz ve yeni tarihli 2. el lastik ihtiyacı olanlar bana yazabilir. en azından aklına yatarsa daha fazla para vermemiş olursunuz. 0544 826 13 26 whatsaptan yazabilirsiniz. telefon numarası vermek yasaksa mod arkadaşlar numarayı silebilir. :cat:
  5. schizo

Sjcam SJ4000 Wifi çelişkisi

Haftalarca yaptığım araştırma ve 10'larca çakmasını görüp değerlendirmem sonucunda nihayet başarılı ve ilgili bir satıcı ile irtibata geçebildim. ürün kullanma klavuzu ve garanti belgesi ile geliyor (yine de arayıp teyit edilebilir). ürünün orjinalliği konusunda hiç şüphe yok zaten iade...
  6. schizo

satılık orjinal yedek grenajlı xl 200

sadece hafta sonları bindiğim xl 200 motorumu drz 400sm alacağımdan dolayı satıyorum. komple orijinal grenajları ve kafa grenajı sıfır olarak elimdedir. yanında yedek lastiğini de vercem. debriyaj balatası yağ frenler falan her şeyi sıkıntısız. enduroya başlangıç motoru olarak alınabilecek en...
  7. schizo

TOSHIBA Satellite S70-A-11E i7 garantili kutulu torbalı herşeyli =)

eylüle kadar garantisi devam eden çiziksiz lekesiz garantili taş gibi toshiba laptop satılıktır. motoru değiştircem para lazım :king: ilan linki http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-toshiba-satellite-s70-a-11e-i7-8gb-ram-4gb-ekran-karti-268800103/detay ürün...
  8. schizo

Alpinestar Avant Ceket

Yaklaşık 3 ay önce yaklaşık 1500 TL ye aldığım Alpinestar kahverengi deri ceketimi tarz değişikliğinden dolayı satıyorum. Fiyatı:1000 TL dir. Ceket linkteki kahverengi siyah olandır. herhangi bir yırtık sökük yoktur. http://www.bayride.co.nz/online-shop-alpinestars/alpinestar-avant-jacket/ Henüz...
  9. schizo

İzmir - Antalya gezi planı

kurban bayramı tatilinin birleştirildiği haberinin çıkması sonrasında (%95 9 gün olcak) izmir-didim-muğla(akyaka orman kampı)- marmaris(çubucak orman kampı)- kaş - antalya ve tatil bitimi izmir şeklinde yaklaşık 9 gün (sadece gidiş 4-5 gün) sürecek olan yolculuğum ortalama 1350 km olacak...
  10. schizo

izmir aliağa dan selamlar

biraz geç de olsa herkese selamlar. aliağa adliyesindeyim yolu düşen olursa çay içmeye beklerim iş mahkemesi kalemi :cat:
  11. schizo

motosiklet yol sanatı hk.

Arkadaşlar motosiklet yol sanatı kitabı elinde olan veya satıldığı yeri bilen tedarik edebilcek olan var mıdır? bu kitabı istiyorum bilen duyan varsa rica ediyorum. :cat:
  12. schizo

izmirden selamlar

Herkese selam izmirde yaşıyorum yakında temiz bi gv650 alıp aranızda katılmak gibi bi planım var :)

Yeni mesajlar